Designkøkkener / modeller

I 2022 kunne Multiform fejre 40 års jubilæum. Dermed cementerede vi vores position på markedet, og vi er stolte af, at vores gamle snedkertraditioner stadig har sin berettigelse. Vi snedkererer alle vores designkøkkener i Kibæk, hvor vi kæler for detaljerne.

Når du køber et køkken hos Multiform, kan du være sikker på at få et snedkerkøkken af bedste kvalitet. Her bliver alle materialer nøje gennemgået af vores dygtige snedkere, der arbejder med stor dedikation.

Form 1

Form 1 var, som navnet antyder, den første serie, vi udviklede. Den er en del af vores DNA og fremstår lige så moder­ne og aktuel, som da den så dagens lys for første gang for 40 år siden. Serien roterer omkring kvadratet, der tilfører styrke, enkelhed, elegance og ro til udtrykket. Det hele forstærkes af forkantslisten på korpus i massivt træ. Form 1 betragtes i dag som en dansk designklas­siker på linje med de ikoniske møbelklassikere, der blev udviklet i 50’erne.

Form 2

Da Form 2 blev tegnet i 1997, var målet et minimalistisk udtryk, der ikke gik på kompromis med funktionaliteten. Form 2 opnåede hur­tigt klassikerstatus og har siden tilføjet et stilrent udtryk – ikke bare til køkkenet, men i hele hjemmet. Form 2 er tidløs og klassisk og vil fremstå relevant og funktionel gennem generationer.

Form 6

Form 6 er kendetegnet ved et ærligt udseende, hvor de tydelige horisontale linjer bryder forløb og samtidig fungerer som greb. Her udnyttes det næsten 80 cm høje korpus optimalt i både højde og dybde, og skufferne er udstyret med et mekanisk lukkesystem i absolut topklasse. Her er virkemidlerne enkle – mulighederne uendelige.

Form 8

Smukke, gamle huse og lejligheder bliver sat i stand i disse år, og mange er tro mod det oprindelige, men ønsker et moderne, nordisk og stilrent tvist. Det er baggrunden for Multiforms nye køkkenklassiker, Form 8. Den nye køkkenmodel er en fortolkning af landkøkkenet i et moderne udtryk, som passer ind i de mange boliger, der har fokus på det nordiske formsprog og rene stil.

Form 45

Form 45 så dagens lys i 2014, og der gik ikke længe, før verden fik øjnene op for dets unikke design. I både 2017 og 2018 vandt Form 45 den prestigefyldte designpris fra Archiproducts Design Awards. Det er selvfølgelig glædeligt, når fagfolk hædrer vores arbejde, men det væsentligste er, at køkkenerne også fungerer i hjemmene. Det bane­bryd­ende design, hvor alle kanter er skåret i smig på 45 grader, udvisker skellet mellem front og side og tilfører et unikt, svævende udtryk.

BAD, GARDEROBE OG WALK-IN

Den unikke kombination af ideel funktion og tidløs æstetik findes ikke kun i designløsninger til dit køkken. Endda langt fra. Multiform tilbyder også elegante kvalitetsløsninger til bad og garderobe, og det gør det muligt at skabe en sammenhængende stil og helt nye rumfornemmelser. Alle elementer speciallaves til dig. Du kan kombinere farver, materialer og træsorter, så du opnår et udtryk, der passer perfekt til dine ønsker og behov. Med Multiform får du muligheden for at forandre dit hjem på en måde, du ikke troede var mulig.