Snedkeriet

Vores snedkeri i Kibæk er hjertet i Multiform. Her skabes vores køkkener med passion og præcision af spe­­ciali­serede håndværkere. Vi har ingen køkkener eller andre løsninger på lager. Erfarne møbelhåndværkere bygger dit nye køkken, entre- eller badeværelsesmøbel op fra bunden på traditionel dansk snedkermanér. Vi sætter en ære i at skabe ikoniske og tidløse løsninger. For os tæller hver eneste detalje.

Vi ved, at godt design handler om mere end blot rene linjer og lækre overflader. Det handler lige så meget om det, der er under overfladen. Derfor anvender vi skabskorpus af 19 mm plader, hvor industri­standarden normalt er 16 mm, og det hele bygges fra bunden på klassisk snedkermanér med dyvler, tapper, svalehalesinkninger samt not og fer.

Det unikke snedkerhåndværk

Alle Multiforms køkkenskuffer håndlaves efter klassiske snedkerprincipper på værkstedet i Kibæk – i en kompromisløs kvalitet og med stor kærlighed til håndværket og materialerne. Ole Lindgaard er Multiforms skuffeekspert, og har hænderne på hver eneste skuffe, der håndlaves på værkstedet til de cirka 300 køkkener, der bliver fremstillet hvert år.

“En rundet svalehalesamling er så stærk, at træet går i stykker før samlingen.”

Ole Lindgaard, Multiforms skuffeekspert

De bedste træsorter til din køkkenskuffe

Ahorn har historisk været det foretrukne materiale til køkkenskuffer, fordi det er en af de få træsorter, der ikke afgiver smag til de fødevarer, der opbevares i skufferne. I gamle dage kunne egetræsskuffer godt lugte lidt indelukket, men i dag lakerer man dem, så man er ude over det problem.

Finérspecialister

Multiforms finérspecialister arbejder både med klassisk kvartskåret finer og planskåret finer med gennemgående åretegning af allerfineste kvalitet.

Som en ekstra service gemmer Multiform et ekstra lag planskåret finér i minimum et år, hvis der skulle ske en skade på fx en skuffe. På den måde kan vi genskabe et helt identisk finérbillede på en ny skuffe, hvis uheldet skulle være ude.

Det ultimative design

Vores specialister udvælger kun den finér, der passer præcist til dit køkken. Det giver det enkelte køkken et personligt og særligt præg. Håndværkerens passion bygges ind i dit køkken, og du får et unikt finérbillede og individuelt udtryk, som kun er dit. Det er det ultimative snedkerhåndværk.

Et væld af farver

Skal overfladen males, er det vigtigt at finde den helt rigtige farve. Vi er i gennemsnit i stand til at se 10 mio. forskellige farver. I Multiform er der ingen begrænsninger – heller ikke når det gælder farve. Vi tilbyder alle de farver, som de to mest udbredte farvesystemer inden for malede flader stiller til rådighed (RAL- og NSC-systemet). Dermed kan vi sikre, at dit køkken får præcis den farve,
dit køkken skal have.

Vi afslutter enhver over­flade med klar, vandbaseret lak. Det er med til at holde overfladerne – naturlige eller malede – smukke i mange år uden at belaste miljøet.