Bæredygtighed

Hos Multiform er bæredygtighed en del af vores DNA. Vores køkkener er kendetegnet ved tidløst design, nøje udvalgte materialer og en kompromisløs udførelse, som har rod i stolte snedkertraditioner. Multiform er køkkenklassikeren, der holder i mange årtier – akkurat som de bedste møbelklassikere.

Lang levetid minimerer forbruget af naturens ressourcer. Det samme gør vores daglige indsats for bæredygtige løsninger. Det gælder alt fra certificering af træ til forbrug af energi og affaldssortering.

“I Multiform skal vi altid levere det ypperste i kvalitet og design på en miljømæssigt forsvarlig facon. Derfor begrænser vi vores transportveje, bruger miljørigtige produkter og arbejder os hver dag tættere på at blive en co 2-neutral virksomhed. ”

Allan Meyer, CEO

Skabt til at holde i generationer

Når vi køber træ, sørger vi naturligvis for, at det overholder lovgivningen, og derfor anvender vi kun certificeret træ. Her er tænkt på såvel klimaet som dyrene og planterne, og skoven skal som minimum kunne reproducere sig selv. Skovcertificerings systemet omhandler også de mennesker, der arbejder i og lever i og af skoven med hensyn til rettigheder, sikkerhed og sundhed.

Secondhand Kitchen

Et Multiform køkken fortjener at blive brugt i generationer. Det er en køkkenklassiker, der er skabt til at holde. Holde til hverdagen og holde til livet. Gennem hele livet. Akkurat som de bedste møbelklassikere.

Livslang holdbarhed og bæredygtighed hænger sammen hos Multiform. Derfor har vi lavet denne side til private kunder, som ønsker at sælge eller købe et brugt Multiform køkken. På den måde kan en ny familie få glæde af et Multiform secondhand kitchen.

“Tendensen går i retning af, at det bliver stadig vigtigere at eje ting, der er skabt til at holde. Derfor bliver der større og større efterspørgsel på brugte kvalitetsprodukter, der emmer af karakter, historie og minder.”

Jill Hawkins, lifestyle futures expert, The Future Thief

Køkkener med historie og sjæl

“I fremtiden skal og vil vi som mennesker have fokus på at skabe holdbare ting samt prioritere at eje ting, som er meningsfulde og fortæller en historie. Vores opfattelse af luksus bliver blandt andet den frihed og fleksibilitet, vi opnår ved at købe ting, der er designet til at holde. Vi sætter ekstra pris på dem, fordi vi ved, at vi kan bruge dem uden at skulle bekymre os”, fortæller Jill Hawkins, lifestyle futures expert fra The Future Thief.

Vi er meget mere bevidste om, hvor vores armaturer, hvidevarer og møbler kommer fra, og afvejer hele tiden vores egne beslutninger – især de mere bekostelige af slagsen såsom at investere i et nyt køkken. Inden vi træffer det endelige valg, vil vi være helt sikre på, at det, vi køber, er fremstillet med omtanke, på en bæredygtig måde af bæredygtige materialer og med henblik på at holde længe.

Ambitiøse mål

Hos Multiform arbejder vi med en række ambitiøse mål, som både rækker indad mod vores medarbejdere og udad mod vores omgivelser. De er beskrevet i vores strategi samt Code of Conduct.

I forhold til verdensmålene arbejder vi fokuseret med følgende mål: Mål 8 (Anstændige jobs og økonomisk vækst), Mål 12 (Ansvarligt forbrug og produktion), Mål 13 (Klimaindsats) og Mål 16 (Fred, retfærdighed og stærke institutioner).

Bag hvert eneste unikke køkken fra Multiform står et team af de dygtigste møbelhåndværkere. Derfor er gode arbejdsforhold, løbende udvikling af kompetencer og respekt for den enkelte et naturligt fokusområde hos Multiform. Kun det dygtigste team kan skabe de allerbedste resultater.

Læs koncernens bæredygtighedsrapport 2023 her.

Vores whistleblower-tjeneste

Vores langsigtede succes er bygget på at gøre forretning på en retfærdig og etisk måde. Dette er beskrevet i vores adfærdskodeks. Hvis du har mistanke om en alvorlig forseelse, som ikke er i overensstemmelse med adfærdskodeksen, er det vigtigt, at du gør opmærksom på det. Whistleblowing giver os mulighed for at forebygge eller rette op på ting, der er forkerte. Du behøver ikke bevis for din mistanke, men alle rapporteringer skal foretages i god tro.

Klik her for at sende whistleblower-rapport eller skriv følgende adresse i din browser: https://report.whistleb.com/ballingslovinternational

Se følgende for at få flere oplysninger:

Vores whistleblower-system er et lukket system, som er leveret af den uafhængige, eksterne tredjepart WhistleB Whistleblowing Center AB (WhistleB”). Systemet er fuldstændig uafhængigt af vores intranet og vores websted. Alle meddelelser er krypterede. For at sikre afsenderens anonymitet gemmer WhistleB ikke IP-adresser eller andre metadata.