BAD, GARDEROBE OG WALK-IN

Den unikke kombination af ideel funktion og tidløs æstetik findes ikke kun i designløsninger til dit køkken. Endda langt fra. Multiform tilbyder også elegante kvalitetsløsninger til bad og garderobe, og det gør det muligt at skabe en sammenhængende stil og helt nye rumfornemmelser.

Alle elementer speciallaves til dig. Du kan kombinere farver, materialer og træsorter, så du opnår et udtryk, der passer perfekt til dine ønsker og behov.

Med Multiform får du muligheden for at forandre dit hjem på en måde, du ikke troede var mulig.

Bad, garderobe og walk-in / Case Egernstrup

Rå beton og egetræ møder sort granit, ahorn og mørk NCS-specialfarve i dette arkitektoniske mesterværk.

Vi har ovenfor vist eksempler på nogle af de løsninger, vi har lavet til hjemmets øvrige rum. Vi oplever, at et sammenhængende hjem, hvor materialer og overflader går igen i køkken, bad og garderobe skaber en rolig ramme, der let kan få nye udtryk ved små greb i indretningen.

Ønsker du at høre om dine muligheder for at skabe sammenhæng i hjemmet med kreative, funktionelle og æstetiske løsninger, så book et møde i en af vores butikker, hvor passionerede fagfolk står parat til at rådgive dig.

Få mere at vide om vores løsninger til bad og garderobe, og bliv inspireret af en faguddannet arkitekt.

UNIKKE MESTERVÆRKER

Ethvert møbel, der udgår fra Multiform, er nøje gen­nemtænkt, så det imødekommer hjemmets behov og ønsker med hensyn til livsstil og funktionalitet, men også den specifikke stil, der gør sig gældende i arkitekturen og hjemmets generelle indretning. Derfor tegnes vores køkkener og møbler af arkitekter og designere med speciale i indretningsdesign, som både dækker over industrielt design, kunsthåndværk, møbelkunst, arkitektur og rumdesign.