Unikke mesterværker

Ethvert møbel, der udgår fra Multiform, er nøje gen­nemtænkt, så det imødekommer hjemmets behov og ønsker med hensyn til livsstil og funktionalitet, men også den specifikke stil, der gør sig gældende i arkitekturen og hjemmets generelle indretning. Derfor tegnes vores køkkener og møbler af arkitekter og designere med speciale i indretningsdesign, som både dækker over industrielt design, kunsthåndværk, møbelkunst, arkitektur og rumdesign.

Køkkenet er typisk det vigtigste samlingspunkt for fami­lien. Derfor stilles der store krav til rumdesignet med fokus på detaljer, stoflighed og helhed. Desuden er der en lang række væsentlige overvejelser, der skal tænkes ind, hvis den daglige brug af køkkenet ikke blot skal være optimal, men også en nydelse: belysning, komposition, madstil, rytme, arbejdszoner, flow, teksturer m.m.

 

“Forskellen ved at få en arkitekt ind over dit nye køkken er, at du vil opleve, at køkkenet spiller ind i rummet og får en arkitektonisk kvalitet, der resonerer med resten af huset, perioden, livet i huset og de funktionelle behov.”

Piet Rose, Arkitekt

Vores designere tager selvfølgelig udgangspunkt i vores gennemtænkte modeller og udvikler projektet ud fra disse. Men det væsentligste i vores rådgivning er altid vores kunder og deres ønsker. Derfor vil vi altid inspirere til kreative løsninger, detaljer og materialevalg, der vil gøre dit nye køkken, badeværelse eller entré møbel til et mesterværk, som ikke bare er funktionelt og smukt, men også helt unikt.