Erhvervsprojekter

Multiform er byggeriets kompetente projektpartner og en erfaren leverandør af kundetilpassede løsninger til køkken, bryggers, bad og garderobe i udsøgt snedkerkvalitet. Vores produkter forstærker ganske enkelt profileringen af dit byggeri. Hos os møder du dygtige fagfolk, der har mange års erfaring med rådgivning, projektstyring og færdiggørelse af såvel store som mindre projekter.

Vi gør især en stor og positiv forskel, når vi er med fra starten af dit projekt. På den måde kan vi bidrage med værdifuld rådgivning og sikre, at vi får afklaret og tilrettelagt alt det vigtige på det rigtige tidspunkt. Forberedelsen er essentiel for at opnå det bedste resultat.

Individuelle løsninger

Vi designer alle køkkener til det enkelte projekt og har et stærkt projekt-partner-koncept til afvikling af kundetilvalg. Du får professionel rådgivning af vores arkitekter, indretningsarkitekter og designere, og vi sørger for, at løsningsforslagene bliver gjort konkrete gennem vores visualiseringsværktøjer. Resultatet er flotte illustrationer i 3D, der er et værdifuldt bidrag i dit salgsarbejde.

LEVERING TIL TIDEN

Hos Multiform sætter vi en ære i at levere kvalitet til tiden. Vi ved, hvor vigtigt det er, at byggeriet ikke skal vente på køkken, bad eller garderober, som ofte er noget af det sidste, der bliver monteret. Vores erfarne montører arbejder professionelt og effektivt og er vant til korte deadlines. Når køkkenerne er monteret, sørger vi for en formel aflevering, hvor alle køkkener nøje bliver gennemgået. Hvis der skulle være fejl eller mangler, får vi dem hurtigt udbedret.

Professionel projektledelse sikrer tidsrammen

Vi sørger for dygtig projektledelse af projektleverancerne – fra start til slut. Vores mål er, at hele processen forløber gnidningsfrit og holder sig inden for den aftalte tidsramme.

Vi ved, at det er vigtigt for dig med ét kontaktpunkt. Vi har kompetente medarbejdere i de enkelte butikker og har en stærk back-up på hovedkontoret i Kibæk. Vi har erfaringen med at styre mange prestigefulde projektbyggerier gennem mange år.

Eksempler på erhvervsprojekter

Se eksempler på tidligere erhvervsprojekter nedenfor.

 

Snedkerhåndværk i særklasse

Med Multiform får du et prisbelønnet, håndlavet snedkerkøkken i tidløst design, udsøgte materialer og med gennemtænkte detaljer. Klassisk tidløshed går aldrig af mode, og den kompromisløse kvalitet holder på tværs af generationer.

Skuffer

Vi håndlaver alle skuffer på ægte snedkermanér. Alle skuffer leveres med sider i massiv, lakeret ahorn eller eg med traditionelle svalehalezinkede samlinger.

Skuffebunden er i 3 mm kompaktlaminat, der er fastgjort i en not i skuffesiderne. Resultatet er ikke bare smukke skuffer, men stærke skuffer, der holder i generationer.

Korpus

Skabskorpus er bygget i kraftigt melaminbelagt materiale på 19 mm. Bagklædningen er 8 mm og monteres i not. Det sikrer ekstra stabilitet og lang levetid.

Finér

Vores finérspecialister arbejder både med klassisk kvartskåret finer og planskåret finer med smuk gennemgående åretegning. Som en ekstra service gemmer vi et identisk lag planskåret finer i minimum et år, hvis der skulle ske en skade på fx en skuffe.

Når vi skaber designklassikeren Form 1 opnår vi det smukke, ensartede udtryk ved at lægge den allerfineste finerkvalitet uden på det massive træ, der fra naturens side er uens i farve og struktur.

Lak

Vores lakspecialister håndlakerer overfladerne med en stærk vandbaseret lak. Farvede overflader afsluttes med en klar toplak. Det giver en meget slidstærk overflade, så du minimerer risikoen for ridser og mærker fra fx nøgler og bæltespænder. Overfladen giver samtidig stor farvestabilitet og ekstra lang levetid.