Samarbejdspartnere

Hos Multiform er vi eksperter i håndlavede snedkerkøk­kener i tidløst design, udsøgte materialer og med gennemtænkte detaljer. Vi ved næsten alt, hvad der er værd at vide om køkkener, der holder på tværs af generationer. Bordplader, armaturer, hvidevarer, lys – og alt andet – skal matche køkkenet. Derfor samarbejder vi med de bedste fagfolk og brands.

Vores samarbejde med udvalgte alliancepartnere handler om at kunne tilbyde den bedste oplevelse. Vi sørger for, at dit Multiform køkken bliver leveret med bordplade, armatur og hvidevarer fra fagfolk, som deler vores holdning til kompromisløs kvalitet. Hele køkkenet er tilpasset dine ønsker og behov – og at alt er selvfølgelig med i et samlet tilbud til dig.

“Vores samarbejde med særligt udvalgte alliancepartnere handler om at kunne tilbyde den bedste oplevelse.”

Allan Meyer, CEO

Hvidevarer

I samarbejde med vores alliancepartnere Gaggenau, Miele og Siemens rådgiver vi dig om valg af hvidevarer og professionelle teknikker til den gode kaffe, den dampede fisk og den skånsomme sous-vide-tilberedning. Med udgangspunkt i funktion, materialer og æstetik giver vi dig også faglig sparring og gode råd om valg af emhætte. Når køkkenet er et sted, hvor man både laver mad og hygger sig med hinanden, bliver det stadig vigtigere at have en god ventilation.

Hvidevarer – Gaggenau, Miele og Siemens

Læs mere om vores samarbejdspartnere indenfor hvidevarer her:

Bordplader – Mølballe, Borderstone og DFI-Geisler

Vi har udvalgt alliancepartnere, der har samme holdning til håndværk og kvalitet som os. Ud over Mølballe og Borderstone tilbyder Multiform også bordplader fra DFI-Geisler, som er Europas førende leverandør af bordplader til køkken, bad og bolig.

ARMATUR

Vola har siden 1968 produceret vandhaner og armaturer i et tidløst, skandinavisk design i samarbejde med anerkendte designere som fx Arne Jacobsen.

Den kogende vandhane fra Quooker klarer den hurtige kop kaffe, skolder skærebrættet og blancherer nemt grøntsagerne.

Dornbracht har siden 1950 stået for fremstilling af eksklusive designarmaturer til køkken og bad og står for sublim produktkvalitet, avanceret produktion og banebrydende design, der har vundet mange internationale priser.

VOLA, QUOOKER OG DORNBRACHT

Læs mere om fores samarbejdspartnere her:

KØKKENVASK OG HÅNDVASK

Hos både BLANCO og KUMA kan du finde vaske i et utal af størrelser, farver og former, hvilket giver et bredt udvalg til dit Multiform køkken. Vi samarbejder kun med de bedste, og derfor vil du også opleve en kvalitet i top hos vores samarbejdspartnere.

BLANCO OG KUMA

Læs mere om både Blanco og Kuma her:

Lys

Louis Poulsen

I 1924 skabte Poul Henningsen sin banebrydende Paris-lampe for Louis Poulsen, og måden at designe på for at forme lys kan spores direkte tilbage til hans syn på dualiteterne inden for design og lys. Louis Poulsen blev grundlagt i 1874 og er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning. Med Louis Poulsen som alliancepartner kan vi tilbyde en smuk og klassisk belysning i jeres køkken.

Møbler

Fredericia Furniture

Fredericia Furniture er et dansk designhus rundet af en stolt tradition. En tradition for at kende, forsvare og udvikle det håndværk, vi kalder design.

Virksomhedens virke bygger på enkle principper. Principper om enestående kvalitet skabt af ærlige materialer, fokus på funktionalitet og en nedarvet forståelse for detaljernes betydning. Fredericia Furniture har et tæt samarbejde med en udvalgt kreds af designere, der kendetegnes ved deres udsædvanligt høje designintegritet, og har en stor vilje til at udvikle fremtidens talent.

Ambitionen er altid at kuratere, fremstille og levere design til tiden. Møbler der beriger atmosfæren og livet i de rum, de bruges i. Møbler der har æstetisk karakter, er smukt forarbejdede og som fortjener betegnelsen ’modern originals’.

Vi tilbyder et sortiment af møbler til køkken og spisestue, som fx Den Spanske Spisebordsstol og Spine kollektionen i et rent og moderne formsprog, designet af Space Copenhagen.