FORM 6 / Designkøkken med karakter

Form 6 er kendetegnet ved et ærligt udseende, hvor de tydelige horisontale linjer bryder forløb og samtidig fungerer som greb. Her udnyttes det næsten 80 cm høje korpus optimalt i både højde og dybde, og skufferne er udstyret med et mekanisk lukkesystem i absolut topklasse. Her er virkemidlerne enkle – mulighederne uendelige.

Form 6 / Case Sejs

Her er træ et gennemgående element, der ikke bare binder køkkenet, men hele huset sammen. De gennem­gående fronter i planskåret europæisk, røget eg taler i indlysende forlængelse af vinduesrammerne og træ­lamel­loftet. For at yde et modspil til træet er køkkenet udstyret med en matsleben stålbordplade, som reflek­terer lyset på vidunderlig vis.

UNIKKE MESTERVÆRKER

Ethvert møbel, der udgår fra Multiform, er nøje gen­nemtænkt, så det imødekommer hjemmets behov og ønsker med hensyn til livsstil og funktionalitet, men også den specifikke stil, der gør sig gældende i arkitekturen og hjemmets generelle indretning. Derfor tegnes vores køkkener og møbler af arkitekter og designere med speciale i indretningsdesign, som både dækker over industrielt design, kunsthåndværk, møbelkunst, arkitektur og rumdesign.

“Med Form 6 viderefører vi de stolte traditioner for at forene solidt snedkerhåndværk med moderne design.”

Carsten Michelsen, Designer

Form 6 / Specifikationer

Om Form 6 /

Med Form 6 viderefører vi de stolte traditioner for at forene solidt snedkerhåndværk med moderne design. Vi hylder den smukke asymmetri og legen med brudte linjer i køkkenet.

Materialer /

Finér: Kvartskåret
Sort eg, røget eg, cracked oak, burned ebano, malet polarhvid, malet højglans og malet glans 25.

Design /

Dorte Brandt, 2009