FORM 2 / Rendyrket minimalisme

Da Form 2 blev tegnet i 1997, var målet et minimalistisk udtryk, der ikke gik på kompromis med funktionaliteten. Form 2 opnåede hur­tigt klassikerstatus og har siden tilføjet et stilrent udtryk – ikke bare til køkkenet, men i hele hjemmet. Form 2 er tidløs og klassisk og vil fremstå relevant og funktionel gennem generationer.

Form 2 / Case Svendborg

Da Form 2 blev tegnet i 1997, var målet et minimalistisk udtryk, der ikke gik
på kompromis med funktionaliteten. Form 2 opnåede hur­tigt klassikerstatus og har siden tilføjet et stilrent udtryk – ikke bare til køkkenet, men i hele hjemmet. Form 2 er tidløs og klassisk
og vil fremstå relevant og funktionel gennem generationer.

EN BERIGELSE NU – OG PÅ SIGT

Enhver bevægelse i Multiform handler om at skabe produkter, der er en berigelse af ethvert hjem her og nu – og på sigt. Vi opererer fra et bundsolidt fundament som en del af koncernen Ballingslöv International. Alle vores tidløse løsninger udvikles og realiseres i Danmark af materialer af højeste kvalitet med mindst muligt aftryk på klima og miljø. Det har vi gjort, siden vi blev etableret i 1982, og det har vi tænkt os at fortsætte med i mange år endnu.

“Et køkken handler ikke kun om praktik og funktionalitet. Det handler også om daglig nydelse.”

Carsten Michelsen, Designer

Form 2 / Specifikationer

Om Form 2 /

Carsten Michelsen designede i 1997 Form 2 ud fra en vision om at skabe et enkelt, minimalistisk køkken – længe inden minimalismen blev opfundet som begreb. Formen er ny. Kvaliteten og værdierne er de kendte fra Multiforms klassiske Form 1 køkken.

Materialer /

Finér: Planskåret eller kvartskåret
Form 2 VG/VK: Ahorn, eg, sort eg, valnød, røget eg, laminat med trækant, malet højglans, malet glans 25.
Form 2 LK: Sortbejdset eg, laminat med trækant, Fenix med trækant, malet højglans, malet glans 25, stål og messing

Design /

Carsten Michelsen, 1997