FORM 2 / Rendyrket minimalisme

Da Form 2 blev tegnet i 1997, var målet et minimalistisk udtryk, der ikke gik på kompromis med funktionaliteten. Form 2 opnåede hur­tigt klassikerstatus og har siden tilføjet et stilrent udtryk – ikke bare til køkkenet, men i hele hjemmet. Form 2 er tidløs og klassisk og vil fremstå relevant og funktionel gennem generationer.

Form 2 / Case Svendborg

Da Form 2 blev tegnet i 1997, var målet et minimalistisk udtryk, der ikke gik
på kompromis med funktionaliteten. Form 2 opnåede hur­tigt klassikerstatus og har siden tilføjet et stilrent udtryk – ikke bare til køkkenet, men i hele hjemmet. Form 2 er tidløs og klassisk
og vil fremstå relevant og funktionel gennem generationer.

FORM 2 / CASE EGERNSTRUP

Her er køkkenet integreret på materialernes betingelser. Der tales i direkte forlængelse af de stramme linjer, betonelementerne dikterer. De mørke, halvmatte elementer fremkalder en ukendt æstetik i betonen og skaber samtidig ro.

FORM 2 / Case MALMÖ

Det enkle udtryk tilføres både dramatik og dynamik af åretegningen fra den planskårede valnød, der kendetegner dette køkken. De rener linjer etablerer forventninger, der udfordres og dermed skaber små kunstpauser.

Det gælder fx vinkøleskabet, der klart bryder højskabenes rytme og dermed skaber bevægelse. Træets varme balanceres af den industrielle bordplade, der er udført
i massiv slebet fladstål.

EN BERIGELSE NU – OG PÅ SIGT

Enhver bevægelse i Multiform handler om at skabe produkter, der er en berigelse af ethvert hjem her og nu – og på sigt. Vi opererer fra et bundsolidt fundament som en del af koncernen Ballingslöv International. Alle vores tidløse løsninger udvikles og realiseres i Danmark af materialer af højeste kvalitet med mindst muligt aftryk på klima og miljø. Det har vi gjort, siden vi blev etableret i 1982, og det har vi tænkt os at fortsætte med i mange år endnu.

“Et køkken handler ikke kun om praktik og funktionalitet. Det handler også om daglig nydelse.”

Carsten Michelsen, Designer

Form 2 / Specifikationer

Om Form 2 /

Carsten Michelsen designede i 1997 Form 2 ud fra en vision om at skabe et enkelt, minimalistisk køkken – længe inden minimalismen blev opfundet som begreb. Formen er ny. Kvaliteten og værdierne er de kendte fra Multiforms klassiske Form 1 køkken.

Materialer /

Finér: Planskåret eller kvartskåret
Form 2 VG/VK: Ahorn, eg, sort eg, valnød, røget eg, laminat med trækant, malet højglans, malet glans 25.
Form 2 LK: Sortbejdset eg, laminat med trækant, Fenix med trækant, malet højglans, malet glans 25, stål og messing

Design /

Carsten Michelsen, 1997