Form 45 / Rendyrket minimalisme

Form 45 så dagens lys i 2014, og der gik ikke længe, før verden fik øjnene op for dets unikke design. I både 2017 og 2018 vandt Form 45 den prestigefyldte designpris fra Archiproducts Design Awards. Det er selvfølgelig glædeligt, når fagfolk hædrer vores arbejde, men det væsentligste er, at køkkenerne
også fungerer i hjemmene.

Det bane­bryd­ende design, hvor alle kanter er skåret i smig på 45 grader, udvisker skellet mellem front og side og tilfører et unikt, svævende udtryk.

CASE / FORM 45 / STAVANGER

De tydelige og skarpe former vækker associationer til den tidlige europæiske kubisme i malerkunst, arkitektur og design. De enkle former tilfører et ærligt og kraftfuldt udtryk.

De mørke flader er integreret i huset og har en høj detaljerigdom og kompleksitet, men er dog bevidst underspillet i forhold til de lyse trælameller og det massive plankegulv. En præcis kombination og hårfin beherskelse af både kunstlys og dagslys er et vigtigt aspekt
i indretningen.

UNIKT FINERARBEJDE

Vores finerspecialister arbejder både med klassisk kvartskåret finer, hvor åretegningen fremstår lineært og ensartet, og planskåret finer, hvor åretegningen danner det karakte­ristiske, varierende keglemønster. Fineren lægges på, så mønsteret fortsætter i naturlig forlængelse på hele møblet. Det er en detalje, men en detalje med stor betydning for det færdige køkken. Som en ekstra service gemmer vi et ekstra lag af den valgte finer i ca. et år, hvis der skulle ske en skade på fx en skuffe. På den måde kan vi genskabe et helt identisk finerbillede på en ny låge, hvis uheldet skulle være ude.

“Multiform vil skabe rum med spændende og tidløse materialer, som har wauw-effekt ved første blik og samtidig holder for evigt. “

Henrik Witt, Designer

Form 45 / Specifikationer

Om Form 45 /

Form 45, der er designet af Henrik Witt i 2014, markerer den absolut mest eksklusive løsning i moderne skandinavisk køkkendesign nogensinde.
Foruden en unik kombination af materialer i allerhøjeste kvalitet, tidløst design og rene linjer, er det de unikke detaljer, der sætter Form 45 i en klasse for sig. Alle kanter er skåret i smig med et skråt snit på 45°. Det skaber fornemmelsen af en svævende køkkenø, der sammen med elegante pocket doors vil gøre dit køkken åbent, stringent og enkelt. Form 45 føjer en ny klassiker til samlingen og ændrer fuldstændig præmissen for, hvad dit køkken kan være. Det strømlinede design fås også i udgaver, der passer perfekt ind i resten af dit hjem, så du opnår et sammenhængende stiludtryk.

Materialer /

Finér: Planskåret
Eg, sort eg, valnød, stål og messing

Design /

Henrik Witt, 2014