FORM 1 / Rendyrket minimalisme

Form 1 var, som navnet antyder, den første serie, vi udviklede. Den er en del af vores DNA og fremstår lige så moder­ne og aktuel, som da den så dagens lys for første gang for 40 år siden. Serien roterer omkring kvadratet, der tilfører styrke, enkelhed, elegance og ro til udtrykket.

Det hele forstærkes af forkantslisten på korpus i massivt træ. Form 1 betragtes i dag som en dansk designklas­siker på linje med de ikoniske møbelklassikere, der blev udviklet i 50’erne.

”FORM 1 ER FOR MIG DET ULTIMATIVE KLASSISKE DESIGN. KØKKENET ER SOM ET MØBEL I BOLIGINDRETNINGEN OG BINDER HJEMMET SAMMEN”

Jannie Kjær, indehaver af Multiform i Aalborg

Form 1 / Case Malmö

I dette klassiske køkken etableres et moderne udtryk gennem samspillet mellem de vertikale og horisontale linjer, ved materialevalget og i kontrasterne, der inviterer øjet dybere ind i rummet og på den måde skaber bevægelse. Kvartsitstenen omfavner køkkenøen med de massive egetræsfronter og skaber på den vis et elegant møde mellem sten og træ.

PASSIONERET PRÆCISION

Vores snedkeri i Kibæk er hjertet i Multiform. Her skabes vores køkkener med passion og præcision af spe­­ciali­serede håndværkere. Vi har ingen køkkener eller andre løsninger på lager. Erfarne møbelhåndværkere bygger dit nye køkken, entre- eller badeværelsesmøbel op fra bunden på traditionel dansk snedkermanér. Vi sætter en ære i at skabe ikoniske og tidløse løsninger. For os tæller hver eneste detalje. Vi ved, at godt design handler om mere end blot rene linjer og lækre overflader. Det handler lige så meget om det, der er under overfladen. Derfor anvender vi skabskorpus af 19 mm plader, hvor industri­standarden normalt er 16 mm, og det hele bygges fra bunden på klassisk snedkermanér med dyvler, tapper, svalehalesinkninger samt not og fer.

Form 1 / Specifikationer

Om Form 1 /

Form 1 er Multiforms første originale trækøkken. Med sit ikoniske udtryk står køkkenet som symbolet på den unikke æstetik og høje kvalitet, der kendetegner vores arbejde. Form 1 blev designet i Danmark i 1982 og er resultatet af Carsten Michelsens vision om at skabe et elegant, klassisk og tidløst køkken af kompromisløse materialer. I dag betragtes Form 1 som en moderne dansk designklassiker, og den genkendelige stil fås i en lang række løsninger til hele hjemmet. Kombinationen af traditionelt snedkerhåndværk og sans for selv den mindste detalje gør, at Form 1 er designet og bygget til at holde hele livet.

Materialer /

Finér: Kvartskåret
Ahorn, valnød, eg, sortbejdset eg, farvebejdset eg, røget eg, laminat med trækant, Fenix med trækant og malet glans 25

Design /

Carsten Michelsen, 1982