Tendenser, der holder

Hos Multiform har vi en passion for design og materialer. Vi fanger og bruger de nye tendenser, som skaber morgendagens klassikere. Ofte er der tale om velkendte materialer, som vi bruger i nye sammenhænge eller forarbejder på en ny måde.

Form 1 - En klassikser er en klassiker

En klassiker er en klassiker

Materialer skifter gennem tiderne, men gennemtænkt design består. Hvad er det, som Multiforms første køkkenmodel – Form 1 – stadig kan efter 40 år? Jannie Kjær, som er indehaver af Multiform i Aalborg er ikke i tvivl om, hvorfor hendes personlige yndlingskøkken også holder i fremtiden.

Form 45 - Sortoxideret, varme og softlighed

Sortoxideret – varme og stoflighed

Form 45 i sortoxideret stål. Et prislønnet internationalt design fra Multiform og et materiale, der kan betegnes som en ny klassiker. Hver eneste sortoxideret ståloverflade hos Multiform er unik efter at have fået en særlig overfladebehandling, der tager måneder og får stålet til at patinere og fremkalder et sjældent farvespil.

Form 8 - Ny køkkenklassiker med tydelig DNA

Ny køkkenklassiker med tydelig DNA

”Rent designmæssigt er Form 8 en fortolkning af landkøkkenet i et moderne udtryk, som passer ind i de mange boliger, der har fokus på det nordiske formsprog og rene stil. Selv ved første blik er det tydeligt, at det er lykkedes at få Multiforms DNA til at træde klart frem i de enkle og rene linje, som har været brandets formsprog gennem 40 år.