Ny køkkenklassiker med tydelig DNA

Smukke, gamle huse og lejligheder bliver sat i stand i disse år, og mange er tro mod det oprindelige, men ønsker et moderne, nordisk og stilrent tvist. Det er baggrunden for Multiforms nye køkkenklassiker, Form 8. Den nye køkkenmodel er en fortolkning af landkøkkenet i et moderne udtryk, som passer ind i de mange boliger, der har fokus på det nordiske formsprog og rene stil.

Har Multiforms nye Form 8 køkken potentiale til at blive en ny køkkenklassiker?

Det er Rikke Berg, indretningsarkitekt og indehaver af Multiform i Odense og Kolding, overbevist om er tilfældet.

“Rent designmæssigt er Form 8 en fortolkning af landkøkkenet i et moderne udtryk, som passer ind i de mange boliger, der har fokus på det nordiske formsprog og rene stil”

Rikke Berg, indehaver af Multiform i Kolding og Odense

”Rent designmæssigt er Form 8 en fortolkning af landkøkkenet i et moderne udtryk, som passer ind i de mange boliger, der har fokus på det nordiske formsprog og rene stil. Selv ved første blik er det tydeligt, at det er lykkedes at få Multiforms DNA til at træde klart frem i de enkle og rene linje, som har været brandets formsprog gennem 40 år. Det stilrene og eksklusive bliver forenet med særpræg fra det nordiske landkøkken. Det er overbevisende og langtidsholdbart,” konkluderer Rikke Berg.

Faktisk ser hun så mange kvaliteter i køkkenet, at hun selv har valgt at indrette sig med Form 8 køkkenet hjemme i sin totalrenoverede murmestervilla i Odense. Her passer køkkenet perfekt ind i husets stil med stuk, sildebensparket og høje træpaneler.

”Det stærke ved designet er netop, at det ikke ’bare’ passer ind i en murmestervilla eller en gammel herskabslejlighed. Det passer ind i mange boligtyper, fordi formsproget er så klart og enkelt. Det taler til alle, der holder af de enkle linjer, ægte håndværk, eksklusive materialer og lækre detaljer.”
Her fremhæver Rikke Berg køkkenets gennemgående rammer, som ikke bare er et vigtigt element i designet, men også et element, der understreger den høje kvalitet. Selv mellem skufferne går rammerne igen.

”Multiform er kendt for at lave klassiske køkkener, som holder i generationer, og i dén stolte tradition passer Form 8 perfekt ind. Køkkenet har alle de kvaliteter, som skal til for at skabe en ny køkkenklassiker,” siger Rikke Berg.