Intet andet end en prik, en overflade, en knap.

The Essential Induction

Innovation i dens reneste form – en kogetop og bordplade kombineret i ét produkt. Gaggenaus berømte teknologi og overlegne ydeevne reduceret til intet andet end en prik, en overflade, og en knap.

 

Dens enkle overflade uden barrierer, rammer eller kanter giver mulighed for nem integration i ethvert opholdsrum og byder på en madlavningsoplevelse i høj kvalitet samt den ypperste frihed til at udforske og eksperimentere.

Gaggenau - THE ESSENTIAL INDUCTION - En kogetop og bordplade kombineret i ét produkt

Valgfri størrelse

Bring enhver designvision til live med valget mellem en bred vifte af farver og overflader til din Dekton-bordplade.

Alle farver og overflader kan komplementeres med vores ikoniske præcisionsbetjeningsknap i rustfrit stål. Under overfladen er der mulighed for at kombinere to forskellige størrelser af induktionsmoduler for at imødekomme dine specifikke behov.

Personlig tilpasning med en alsidighed og frihed, der kan gøre løfte ethvert rum.

Desuden kan The Essential Induction nemt kombineres med Gaggenaus loftemfang for at bevare køkkenets fantastiske åbne æstetik.

Gaggenau - THE ESSENTIAL INDUCTION - En prik der intuitivt forbinder betjeningsknappen til madlavningszonen - En kogetop og bordplade kombineret i ét produkt

En prik

Prikken er meget mere end blot en prik. Den er et pejlemærke.
Et diskret lys, der intuitivt forbinder betjeningsknappen til madlavningszonen i drift.

Det er ikke blot en guide til, hvor kogegrejet skal placeres. Dets variation i intensitet, farve og tilstand fortæller brugeren, om modulet er tændt, om der er restvarme, eller om overfladebeskytteren mangler.

Når den ikke er i brug, slukker det automatisk, hvilket igen gør overfladen til et sted, hvor du kan forberede, servere, spise og nyde socialt samvær.

Gaggenau - THE ESSENTIAL INDUCTION - Den 12 mm ultrakompakte Dekton-bordplade fås i et utal af unikke fordybende farver og overflader, alle ridse- og varmebestandige.

En overflade

Den 12 mm ultrakompakte Dekton-bordplade fås i et utal
af unikke fordybende farver og overflader, alle ridse- og
varmebestandige.

Gaggenau - THE ESSENTIAL INDUCTION - En kogetop og bordplade kombineret i ét produkt

En knap

400-seriens kompromiløse betjeningsknap er det, der gør The Essential Induction til et unikt Gaggenau produkt. Uanset om de placeres centreret på fronten eller på linje med kogezonerne giver deres høje præcision mulighed

 

for et direkte, hurtigt og intuitivt valg af de 12 effekttrin, varmholdnings-funktionen og booster. De fås i rustfrit stål eller sort, for enten at komplementere eller vovet kontrastere det valgte overfladedesign.

Gaggenau - THE ESSENTIAL INDUCTION - En kogetop og bordplade kombineret i ét produkt
Gaggenau - THE ESSENTIAL INDUCTION - En kogetop og bordplade kombineret i ét produkt
Gaggenau - THE ESSENTIAL INDUCTION - En kogetop og bordplade kombineret i ét produkt
Gaggenau - THE ESSENTIAL INDUCTION - To størrelser højt ydende og usynlige induktionsmoduler - En kogetop og bordplade kombineret i ét produkt.

To størrelser højt ydende og usynlige induktionsmoduler kan kombineres for at give en kompromisløs madlavningsoplevelse. Vores standard modul på 21 cm passer til gryder og pander mellem 10 og 21 cm i diameter, mens vores store modul på 28 cm er skræddersyet til kogegrej mellem 15 og 28 cm i diameter.

For at garantere en optimal ydeevne aktiveres induktionsmodulerne gennem vores overfladebeskyttere, der er magnetisk forbundet til kogegrejet. Disse er ikke kun en nøgle til produktet, men hjælper også med at beskytte bordpladen mod ridser og dæmpe lyde for en mere behagelig madlavningsoplevelse.

Multiform

Oplev GAGGENAU hos Multiform

Oplev forskellen med GAGGENAU i dit Multiform-køkken. Fra perfekt brygget kaffe til præcist tilberedt sous vide, skaber vi køkkener, hvor funktionalitet møder finesse.

Besøg din nærmeste Multiform butik og start din rejse mod et køkken ud over det sædvanlige.