Case / Form 6 / Aabybro

De tydelige afgrænsninger er kendetegnende for dette køkken. Rummets dimensioner inviterer til større møbler, der på trods af mørke toner aldrig bliver for dominerende, da køkkenet er bevaret i rolige forløb og konsekvente linjer.

Køkkenets mørke toner skaber desuden en naturlig forbindelse mellem de lyse vægge og det mørke gulv. Farve- og materialevalg er desuden med til at forene rummets rå kvaliteter med køkkenets elegance, og bordpladen i massiv lys eg tilfører varme; den er med
til at skabe balance.

Specifikationer

Materialer /

Mørkegrå og ask

Design /

Form 6

”Det var vigtigt for mig, at køkkenet blev mere end ’bare’ et køkken, men en integreret del af huset. Køkken-alrummet er et højloftet rum, som ligger i åben forbindelse med resten af huset – herfra er der ikke langt til noget.”

Elsebeth

Vi er altid parate til at hjælpe med at måle og rådgive om farver i indretningen. Vi kan male i samtlige NCS og RAL-farver. Mørkegrå malet NCS er blot én af de flere tusinde muligheder.

Individualitet, sanselighed og tolkning af rummets helhed til mindste lille indretningsdetalje er i højsædet blandt vores profes­sionelle designere og arkitekter.