Case / Form 6 / Rønde

Her er de rene hvide linjer integreret med vægge og lofter og væves på den måde sammen med husets arkitektur. Derfor opleves køkkenet ikke som et indsat element. Diskretionen underbygges af farvevalget eller snarere fravalget af samme.

De ydmyge mathvide flader taler et uprætentiøst, men elegant sprog, der levner råderum til det mere rå udtryk fra vægge og gulv. Det er et køkken, der forener ultraminimalisme
med ultrafunktionalitet.

Specifikationer

Materialer /

Hvid og corian

Design /

Form 6

Bemærk, at de karakteristiske Form 6-afstandsprofillister er gennemgående og spænder over flere elementer for at undgå synlige korpussamlinger. Samspillet mellem de skarpe tynde og brede linjer etablerer en flot grafisk stil.

Den modulinddelte højskabsvæg er valgt i Form 6 pga. dets vertikale, fuldintegrerede afstandsprofillister, der accentuerer rytmen og understreger det struk­turelle spil, hvorved alle højskabselementerne bliver en selvstændig del af huset.

 

 

Den polarhvide matte overflade er ekstra slidstærk pga. den tykke polyesterlak, der desuden føles behagelig at røre ved. De polarhvide elementer er derfor meget velegnede til indbygning i rum, hvor slidstyrke og taktilitet er en prioritet.