Case / Form 6 / Struer

I dette køkken opretholdes en unik balance gennem interessante modspil. De tydelige åretegninger på de gennemgående fronter i planskåret amerikansk valnød tilfører en dramatik, der henter modspil i stålbordpladens ro.

Træets varme udfordres af stålets kølighed, og farver udfordres af komplementærfarver. Det moderne køkken er i sig selv et modspil til husets klassiske arv og tilfører
på den måde aktualitet til hele hjemmet.

Specifikationer

Materialer /

Valnød og stål

Design /

Form 6

Valnød er enhver snedkers drømmetræsort og har altid været en essentiel del af Multiforms faste materialesortiment. Valnøddetræets forfinede udtryk har de seneste par år oplevet en opblomstring i takt med tidens øgede interesse for dansk møbelkunst fra det 20. århundrede, hvor man flittigt anvendte træsorten. Derfor passer træsorten så godt sammen med alle de kendte danske møbel- og designklassikere.

 

 

Vores finerværksted tilpasser nøje åretegningen og udtryk i respekt for skuffe­fronternes enkelte dimensioner og hele køkkenets længde, således at alt går perfekt op i detalje og helhed. De massive gribekanter er indbygget i fronterne som en integreret del af designudtrykket.