Bad, garderobe og walk-in

Den unikke kombination af ideel funktion og tidløs æstetik findes ikke kun i designløsninger til dit køkken. Endda langt fra. Multiform tilbyder også elegante kvalitetsløsninger til bad og garderobe, og det gør det muligt at skabe en sammenhængende stil og helt nye rumfornemmelser. Alle elementer speciallaves til dig. Du kan kombinere farver, materialer og træsorter, så du opnår et udtryk, der passer perfekt til dine ønsker og behov.

Med Multiform får du muligheden for at forandre dit hjem på en måde, du ikke troede var mulig.

24 kvadratmeter til ren afslapning

Hvem drømmer ikke om 24 kvadratmeter med plads til selvforkælelse og velvære? Arkitektens eget badeværelse er indrettet med designklassikeren Form 1 i eg.
Læs mere …

Inspiration til bad og garderobe

I en ramme af mørk marmor, velour, læder og jern bor parret Susse og Frederik Mortensen i en lejlighed i Københavns Sydhavn. Badeværelset er indrettet med sort eg og marmor. I Herning blev badeværelset en hule i sort og hvidt. Kom med indenfor og oplev stemningen.

Farver og materialer

Træ

Eg

Sort eg

Farvet eg

Valnød

Røget eg

Malet

Sort

Mørkegrå

Antrazitgrå

Grafitgrå

Pastelgrå

Kridthvid

Polarhvid

Råhvid

Kit

St. Pauls Blue

Muldvarp

Laminat

Højtrykslaminat fremstilles af imprægneret papir, der samles i lag og presses til en plade under tryk og varme. Laminat har god formstabilitet, stor resistens overfor slag, slid, damp og vand og er derfor perfekt til bad og garderobe.

Kridthvid

Råhvid

Beige

Pastelgrå

Antrazitgrå

Grafitgrå

Sort

Fenix laminat

En ny revolutionerende overflade baseret på nano-teknologi. Med sin matte overflade er der en lav grad af refleksion, overfladen er afvisende overfor aftryk af fedtede fingre og har en lækker soft touch overflade.

Bianco Kos

Castoro Ottowa

Grigio Londra

Beige Luxor

Nero Ingo

Grigio Bromo

Grigio Efeso

Grigio Antrim

Metal

Stål

Curlet stål

Messing

Sortoxideret stål

Vi har ovenfor vist eksempler på nogle af de løsninger, vi har lavet til hjemmets øvrige rum. Vi oplever, at et sammenhængende hjem, hvor materialer og overflader går igen i køkken, bad og garderobe skaber en rolig ramme, der let kan få nye udtryk ved små greb i indretningen.

Ønsker du at høre om dine muligheder for at skabe sammenhæng i hjemmet med kreative, funktionelle og æstetiske løsninger, så book et møde i en af vores butikker, hvor passionerede fagfolk står parat til at rådgive dig.

Få mere at vide om vores løsninger til bad og garderobe, og bliv inspireret af en faguddannet arkitekt.