Multiform København har fået en prestigefuld ordre på at levere køkkener og garderober til 43 luksus-byhuse på den private ø Sivholm, der ligger midt i Københavns Sydhavn.

Multiform har fokus på storbyerne, hvor der i disse år bliver bygget meget og eksklusivt. Det er en ny ordre til det eksklusive byggeri på Sivholm et godt eksempel på. Indehaveren af Multiform København, Lene Halse Hornemann, har sammen med sine indretningsarkitekter arbejdet længe og intenst med at få ordren i hus og indrette køkkenerne samt garderober.

De eksklusive town-houses på Sivholm er indrettet af Multiform København

Privat ø midt i Sydhavnen

Sivholm er en privat ø på 7.000 kvadratmeter midt i Sydhavnen, hvor der bygges 43 eksklusive byhuse, som skal stå klar til indflytning ultimo 2019. Husene varierer i størrelse, og prisen starter ved 10 mio. kr. Alle huse har private træterrasser helt ned til kanalen og egen, privat badebro ned til havnevandet.
”Vi oplever flere og flere eksklusive byggerier i København, hvor kun det bedste er godt nok – lige som på Sivholm. Det har været en fornøjelse at indrette byhusene i tæt samarbejde med udvikleren af bebyggelsen, NPV. Hele vejen igennem bliver der lagt vægt på æstetik, kvalitet og funktionalisme. Her passer Multiform perfekt ind,” siger Lene Halse Hornemann, indehaver af Multiform København.

Hun peger på, at det har været vigtigt for alle parter, at køkkenet i husene på Sivholm kan noget særligt, fordi det er husets vigtigste rum, som samler hjemmet, og hvor man opholder sig mange timer i døgnet.

Multiform København har leveret 43 køkkener til det eksklusive byggeri Sivholm

En klassiker flytter ind

Og der er ikke sparet på noget. Husene bliver indrettet med en ægte klassiker: køkkenø i Multiforms Form 1 serie, som grundlagde virksomhedens succes tilbage i starten af 80’erne. Køkkenøen bliver udført i mørkegråt træ og med marmorbordplade. Alle skuffer bliver håndlavede og fingertappede i massiv ahorn. Skufferne betjenes med elektrisk åbning. Desuden er der en hvid skabsvæg i køkkenet, som bliver i Form 2 serien fra Multiform.

Multiform København har leveret 43 køkkener og garderober til det eksklusive projekt Sivholm

Holder i generationer

Alle Multiforms køkkener bliver lavet på virksomhedens snedkeri i Kibæk. Multiform blev etableret i 1982. Stifteren, Carsten Michelsen, havde en vision om at designe tidløse køkkener, der på lige fod med 1950’ernes danske møbeldesignere kunne skabe klassikere, der lever på tværs af generationer.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til: Lene Halse Hornemann, indehaver af Multiform København på tlf.: 24 48 83 93 eller mail: lh.cph@multiform.dk.