Et skridt foran af tradition

Gaggenau er førende inden for teknologi til damptilberedning og sund madlavning, og kombinationen af Gaggenaus nye vakuum-skuffe og unikke kombi-/damp-ovne i ovnserien 400 danner det perfekte udgangspunkt for lækker og skånsom sous-vide-tilberedning.

Gastronomi og gode råvarer

I samarbejde med Gaggenau, Miele, Neff og Siemens rådgiver vi dig om valg af hvidevarer og professionelle teknikker til den gode kaffe, den dampede fisk og den skånsomme sous-vide-tilberedning. Med udgangspunkt i funktion, materialer og æstetik giver vi dig også faglig sparring og gode råd om valg af emhætte. Når køkkenet er et sted, hvor man både laver mad og hygger sig med hinanden, bliver det stadig vigtigere at have en god ventilation.

333 years in the making

I 1683, dybt inde i Schwarzwald, kunne der høres nye lyde. Lyden af flammernes buldren og hamrenes banken mod det smeltede metal. Æraen med industrielt håndværk kom som et hammerslag, og det blev starten på den tyske ingeniørvidenskab.

Unik og håndlavet

Hos Mølballe sliber, pudser og overfladebehandler erfarne håndværkere din bordplade med håndkraft. Mølballe fremstiller unikke bordplader med en eksklusiv finish til kunder, hvor kvalitet, håndværk og æstetik er vigtige parametre.

Multiform tilbyder også bordplader fra DFI-Geisler, som er Europas førende leverandør af bordplader til køkken, bad og bolig og helstøbte vaske og bordplader fra Kuma.

An extraordinary
water tap

Lot virker skulpturelt. Et meget arkitektonisk armatur, diskret og netop derfor slående i sit udtryk. Dornbracht har siden 1950 stået for fremstilling af eksklusive designarmaturer til køkken og bad og står for sublim produktkvalitet, avanceret produktion og banebrydende design, der har vundet mange internationale priser.

Dornbracht, Vola
og Quooker

Vola har siden 1968 produceret vandhaner og armaturer i et tidløst, skandinavisk design i samarbejde med anerkendte designere som fx Arne Jacobsen.

Den kogende vandhane fra Quooker klarer den hurtige kop kaffe, skolder skærebrættet og blancherer nemt grøntsagerne.

We design to shape light

I 1924 skabte Poul Henningsen sin banebrydende Paris-lampe for Louis Poulsen, og måden at designe på for at forme lys kan spores direkte tilbage til hans syn på dualiteterne inden for design og lys. Louis Poulsen blev grundlagt i 1874 og er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion. I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning.

På baggrund af vores viden og erfaring med arkitektur, rumforståelse og boligtrends kan vi også rådgive dig om belysningen i din bolig. En rådgivning der resulterer i, at du får en unik løsning, der går op i en højere enhed med din bolig.

Find a store near you