Stålkøkken

Vi startede tilbage 1882 med at lave køkkener i træ, og det gør vi stadig. I dag tilbyder vi også mange andre materialer end træ, og heriblandt er vores forskellige stål køkkener blevet meget populære. Et stål køkken fra Multiform er blandt de mest eksklusive køkkener, som du kan finde på markedet, hvilket vores to designpriser fra Archiproducts også understreger. Et stålkøkken fra Multiform vil ligesom vores trækøkkener, blive ved med at være klassiske snedkerkøkkener og derfor have evnen til at holde i generationer – både på kvalitet og udtryk.

Messing køkken

Vores køkkener i messing tiltrækker de flestes opmærksomhed, når de træder ind i et af vores showrooms – med god grund. I 2017 vandt vores Form 45 køkken i messing Archiproducts Design Award, hvilket vi er meget stolte af.

Messing er et fantastisk materiale, som tilfører varme til rummet – uanset om det er et helt køkken i messing eller få detaljer. Mange vælger at tilføje et køkkenarmatur i messing eller en messing køkkenvask for at lave en detalje, som skiller sig ud fra f.eks. en rolig overflade af eg.

Det er muligt at få messing fronter til vores Form 2 og Form 45 design. Herudover laver vi også vores pocket-door løsninger i messing samt højskabe. Hvis du godt kan lide messing, men ønsker mindre detaljer, så laver flere af vores samarbejdspartnere messing armatur køkken.

Find din nærmeste Multiform forhandler, og tage en snak med en af vores uddannede indretningsarkitekter.

”Messingen patinerer så den afspejler alle de fester og gode arrangementer, som vi har afholdt her i huset. Det kan jeg rigtig godt lide.”

Lene Halse, Indehaver af vores showroom i København.

Køkken i sortoxideret stål

Et stål køkken med en sortoxideret overflade vil overraske dig. Sort stål kan ved første øjekast være råt og mørkt, men når du kommer tættere på, så er det tydeligt at se varmen i de changerende overflader. Stålkøkkener skaber kontraster, der trækker det nordiske udtryk i en mere international retning. Sætter du disse kontraster og nuancer sammen med lys eg, så kommer du igen tilbage i det mere nordiske men tilføjer et moderne udtryk i sammensætningen. Herudover ser mange vores stålkøkken som et møbel i sig selv.

Kvaliteten af vores sortoxiderede stål er i top, og vi har brugt lang tid på udviklingen af den helt rigtige overfladebehandling. Fronterne har fået en behandling, som sikrer en stærkere overflade, hvilket er nødvendigt, da et køkken også skal være funktionelt og praktisk til hverdagens brug. Form 45 i sortoxideret stål vandt Archiproducts design pris i 2018, og beviste endnu engang den berettelse vores designkøkkener har øverst på podiet

Har du brug for hjælp og vejledning til dit køkken projekt? Tryk på knappen nedenfor, og find frem til en forhandler tæt på dig. De står klar til at råde og vejlede dig, så i sammen finder frem til den bedste løsning for dig.