Snedkerkøkken

I år har Multiform 40 års jubilæum. Det understreger vores position på markedet, og vi er stolte af vores gamle snedkertraditioner stadig har sin berettigelse. Vi snedkererer alle vores snedkerkøkkener i Kibæk, hvor der bliver kælet for detaljerne uanset om det er Form 1, Form 2, Form 6, Form 8 eller Form 45. Når du køber et køkken hos Multiform, så kan du være sikker på at få et snedker køkken af bedste kvalitet.

Her bliver alle materialer nøje gennemgået af vores dygtige snedkere, som brænder for det de laver hver dag. Udforsk vores forskellige køkkener herunder og find din favorit. Her kan du også finde vores brede sortiment af materialer og farver. Vi har 10 showrooms i Danmark, og de står alle klar til at hjælpe dig med dit køkken-projekt.

Unikke snedkerkøkkener

Hos Multiform findes der ikke lagervarer. Her bliver køkkenet først fremstillet, når i er blevet enige om materiale, udtryk, mål, osv. Dette foregår sammen med vores dygtige indretningskonsulenter, som tager hånd om jeres projekt fra start til slut. Dette betyder også, at vi aldrig producerer to ens køkkener, og dermed vil dit køkken være unikt. Et snedkerkøkken bliver ikke lavet over en eftermiddag, da vi går meget op i detaljer og finesse i alle processor. Multiform snedker køkkener er lavet af naturlige materialer, hvilket for eksempel betyder, at finéren og overfladen på et stålkøkken ændre sig. Dette gør, at udtrykket på dit køkken vil ændre sig over tid, og det bliver kun mere personligt med årene.

Find et Multiform showroom tæt på dig, og oplev kvaliteten på tæt hold.

Materialer i topkvalitet

Hos Multiform får du kun materialer i topkvalitet, og derfor kan du vide dig sikker på, at uanset hvilken kombination af design, materialer, overflader og detaljer du vælger, så får du et køkken, som holder i mange generationer. Vi håndsorterer vores finér, håndlakerer vores overflader og håndlaver vores skuffer – alt sammen med passion for gammelt snedker håndværk.

Besøg vores butikker

Besøg din lokale Multiform butik, hvor du kan se og mærke kvaliteten af vores køkkener. I alle vores butikker mødes du af professionelle arkitekter og indretningskonsulenter, som kan hjælpe dig uanset hvor i processen du er. De kan også vise dig alle de små snedker detaljer, som vores håndværkere har lagt mange timers arbejde i.