Form 2 – et rendyrket minimalistisk køkken

Form 2 er et rendyrket minimalistisk køkken. Det er minimalisme, når det er smukkest og sætter dagsordenen for eftertiden. Da Carsten Michelsen tegnede Form 2 i 1997 var det det ud fra et ønske om at designe et ægte minimalistisk køkken. Han definerede med Form 2, hvordan et smukt og stilrent køkken kan fuldende den stilrene bolig.

Form 2 er for længst blevet en klassiker, der rammer tiden. En tid, hvor mange dyrker det klassiske og tidløse, som holder i generationer. Helt i tråd med den bæredygtige tankegang.

Det rene udtryk ved Form 2 bliver understreget af det grebsløse design. Hvis du vælger Form 2 i en af mange træsorter bidrager de smukke, gennemgående åretegninger til roen og de rene linjer.

Form 2 kan fremstilles med flere forskellige overflader, bl.a. eksklusive metaloverflader. Måske vælger du at få fremstillet en køkkenø eller en sektion af skabe i messing eller stål? Metaloverflader understreger et unikt, minimalistisk udtryk i køkkenet.

Inspiration til et minimalistisk køkken

Kom med indenfor i den 90 år gamle villa, som Birgit Tarp har forvandlet med et minimalistisk køkken i sort eg, hvid og marmor. Se det boomerangformede betonhus, der ligger på en bakketop fra istiden ved Ikast, hvor fortiden nu viger pladsen for arkitektur og indretning med internationalt format og fremsyn. Og oplev den tidligere psykologiske klinik i udkanten af København, der er forvandlet til et hjem med masser af leverum, flotte arkitektoniske detaljer og et sort køkken med et underspillet, markant udtryk.

“Et køkken handler ikke kun om praktik og funktionalitet. Det handler også om daglig nydelse.”

Carsten Michelsen,
Designer

Dit køkken er et leverum

Dit køkken ikke bare et køkken – det er et leverum. Et rum som er skabt specielt til dig og din familie. Hvor I kan nyde livet med hinanden og jeres gæster. Vi er specialister i at designe minimalistiske køkkener med elegante pocket doors, der gør det muligt at lukke køkkenet af, når du er færdig med at bruge det. På et øjeblik forvandles dit køkken til ikonisk møbeldesign. To vidt forskellige rumfornemmelser skabt af ét design.

Minimalistisk havudsigt

“Vi gik efter et enkelt køkken, der samtidigt er markant nok til i sig selv at være et møbel i rummet,” siger arkitektparret, der har bygget et minimalistisk hus i beton på kanten af Flensborg Fjord. Valget faldt på Form 2 køkkenet fra Multiform i sort, der træder flot frem på husets betonvægge og egetræsgulve. Klik på billedet og oplev den unikke bolig, der er udvalgt af Archilovers, som et af de bedste projekter i 2019.

Et minimalistisk køkken, der ikke stjæler opmærksomheden fra udsigten til Flensborg Fjord

Minimalistisk køkken i kompromisløs kvalitet

Vi anvender udelukkende kompromisløse materialer, udvalgt og behandlet af eksperter. Vores finérspecialister arbejder både med klassisk kvartskåret finer og planskåret finer med gennemgående åretegning i Form 2 serien.

Træ

Eg

Sortbejdset eg

Farvebejdset eg

Ahorn

Valnød

Røget eg

Malet

Multiforms lakspecialister håndlakerer overfladerne med markedets stærkeste lak, der afsluttes med en klar toplak, så du minimerer risikoen for ridser og mærker fra fx bæltespænder. I Form 2 kan du vælge mellem både almindelig glans 25 og højglans.

Sort

Mørkegrå

Antrazitgrå

Grafitgrå

Pastelgrå

Kridthvid

Råhvid

Polarhvid

Kit

St. Pauls Blue

Muldvarp

Laminat

Højtrykslaminat produceres af imprægneret papir, der samles i lag og presses til en plade under tryk og varme. Højtrykslaminat har en række gode egenskaber som god formstabilitet, stor resistens overfor slag, slid, damp og vand.

Kridthvid

Råhvid

Beige

Pastelgrå

Antrazitgrå

Grafitgrå

Sort

Fenix laminat

En ny revolutionerende overflade baseret på nano-teknologi. Med sin matte overflade er der en lav grad af refleksion, overfladen er afvisende overfor aftryk af fedtede fingre og har en lækker soft touch overflade.

Bianco Kos

Castoro Ottowa

Grigio Londra

Beige Luxor

Nero Ingo

Grigio Bromo

Grigio Efeso

Grigio Antrim

Metal

Stål

Curlet stål

Messing

Sortoxideret stål

Specifikationer

OM Carsten Michelsen designede i 1997 Form 2 ud fra en vision om at skabe et enkelt, minimalistisk køkken – længe inden minimalismen blev opfundet som begreb. Formen er ny. Kvaliteten og værdierne er de kendte fra Multiforms klassiske Form 1 køkken.
MATERIALER Finér: Planskåret eller kvartskåret
Form 2 VG/VK: Ahorn, eg, sortbejdset eg, valnød, røget eg, laminat med trækant, malet højglans, malet glans 25.
Form 2 LK: Sortbejdset eg, laminat med trækant, Fenix med trækant, malet højglans, malet glans 25, stål og messing
DESIGN Carsten Michelsen, 1997
Få mere at vide om vores minimalistiske køkkener, og bliv inspireret af en faguddannet arkitekt.