Mørkegråt Form 6 designkøkken i arkitekttegnet landejendom.

Form 6 – Designkøkken med karakter

Form 6 er indbegrebet af enkelhed og en leg med asymmetri for at understrege det minimalistiske designkøkken. Her bliver traditionerne for stolt snedkerhåndværk forenet med moderne design. Vi hylder de brudte linjer, fordi det på en og samme tid både er nytænkende og klassisk.

Designet er bygget op om synlige mellemlister, der fungerer som greb. Det er enkelt, og det er smukt – en visuel perfektion.

Vi kan tilbyde dig mange træsorter og overflader, så der er mulighed for at skabe individuelle løsninger, der matcher din boligs arkitektur. Hos Multiform tænker vi ikke køkkendesign som noget særskilt. I dag er køkkenet boligens hjerte, og derfor handler det om at integrere køkkenet fuldt ud med resten af boligens univers.

“Med Form 6 viderefører vi de stolte traditioner for at forene solidt snedkerhåndværk med moderne design.”

Dorte Brandt,
Designer

Arkitekttegnet bondegård

Der er en nærmest katedralsk stemning i det smukke køkken-alrum i den arkitekttegnede landejendom i Nordjylland. Elsebeth og Jens har valgt et Form 6 snedkerkøkken, der fungerer som et møbel i boligen. Den præmierede landejendom er tegnet af N+P Arkitektur.
Læs mere …

Den moderne landejendom i Nordjylland er tegnet af arkitekterne N+P Arkitektur

Nyt designkøkken i den gamle patriciervilla

Patriciervillaen i Hunderup-kvarteret i Odense har en unik beliggenhed direkte ud til Odense ZOOs savanneområde, hvor giraffer og zebraer græsser lige på den anden side af hegnet nederst i haven. Kom med indenfor i boligen, hvor det moderne designkøkken kombineres med organiske materialer, tekstiler og nuancer af brunt, gråt og rosa.
Læs mere …

Den gamle patricervilla i Odense har fået et nyt Form 6 designkøkken fra Multiform

Få inspiration til dit designkøkken

I snorlige rækker ligger rækkehusene i Kartoffelrækkerne med takkede gavle og gotisk inspireret arkitektur. Kom med indenfor i boligen, der er indrettet med et Form 6 designkøkken holdt helt i hvidt. Oplev patriciervillaen i Hunderup-kvarteret i Odense med udsigt til zebraer og giraffer, og kom med indenfor i det gamle skibsværft, The Old Yard, der ligger yderst på havnekanten i Aalborg.

Designkøkken i kompromisløs kvalitet

Vi anvender udelukkende kompromisløse materialer, udvalgt og behandlet af eksperter. Vores finérspecialister arbejder både med klassisk kvartskåret finer og planskåret finer med gennemgående åretegning i Form 6 serien for at skabe det ultimative designkøkken.

Træ

Sort eg

Farvet eg

Eg

Valnød

Røget eg

Ahorn

Malet

Multiforms lakspecialister håndlakerer overfladerne med markedets stærkeste lak, der afsluttes med en klar toplak, så du minimerer risikoen for ridser og mærker fra fx bæltespænder. I Form 6 kan du vælge mellem både almindelig glans 25 og højglans.

Sort

Mørkegrå

Antrazitgrå

Grafitgrå

Pastelgrå

Kridthvid

Polarhvid

Råhvid

Kit

St. Pauls Blue

Muldvarp

Fenix laminat

En ny revolutionerende overflade baseret på nano-teknologi. Med sin matte overflade er der en lav grad af refleksion, overfladen er afvisende overfor aftryk af fedtede fingre og har en lækker soft touch overflade.

Bianco Kos

Castoro Ottowa

Grigio Londra

Beige Luxor

Nero Ingo

Grigio Bromo

Grigio Efeso

Grigio Antrim

Specifikationer

OM Med Form 6 viderefører vi de stolte traditioner for at forene solidt snedkerhåndværk med moderne design. Vi hylder den smukke asymmetri og legen med brudte linjer i køkkenet.
MATERIALER Finér: Kvartskåret
Sort eg, røget eg, cracked oak, burned ebano, malet polarhvid, malet højglans og malet glans 25.
DESIGN Dorte Brandt, 2009
Få mere at vide om vores designkøkken, og bliv inspireret af en faguddannet arkitekt.