Form 45 – Vores Prisbelønnet køkkendesign

Vores klassiske og ikoniske Form 1-køkken har gennem årene inspireret os til at skabe en række nye designserier. Den seneste er Form 45 – en moderne klassiker, der første gang blev introduceret på den prestigefyldte Biennale Interiuer 2016 i Belgien. Form 45 har alt det, som et Multiform-køkken skal have: Materialer af højeste kvalitet, tidløst design og rene linjer. Ud fra visionen om at skabe en svævende køkkenø, er alle kanter skåret i smig med et skråt snit på 45° – en løsning som skaber fornemmelsen af en stringent, svævende monolit i rummet. Køkkenets elegante centrum.

“Multiform vil skabe rum med spændende og tidløse materialer, som har wauw-effekt ved første blik og samtidig holder for evigt. “

Henrik Witt,
Designchef

Rene linjer i verdensklasse

For andet år i træk vandt Multiform i 2018 den prestigefulde internationale designpris, Archiproducts Design Award, med et Form 45 køkken i sortoxideret stål, som juryen fremhævede for state of the art in design. Køkkenet blev bedømt sammen med 600 andre produkter af en jury, der består af 40 af verdens førende internationale arkitektfirmaer og designere.

I 2017 modtog vi Archiproducts Design Award prisen for Form 45 køkkenet i messing. Med nyheden i sortoxideret stål har vi skabt et minimalistisk køkken i en mere rå stil – et stykke hverdagsarkitektur, hvor øjnene finder ro i de rene linjer og fuldendte detaljer.

Fra gammelt baghus til moderne drømmehus

Der var hul i taget i det gamle baghus fra 1930’erne, og baggården var kendt som en af byens skumle adresser. Det store skrummel af et baghus havde stået tomt siden slutningen af 00’erne, da arkitekt Jesper Therkildsen og hans kone Karin overtog det og skabte et drømmehus med skræddersyede luksusløsninger.
Læs mere …

Med plads til både pizzadej og diskret arkitektur

Den 4,8 meter lange køkkenø er skabt af sort eg med gennemgående årestruktur og en bordplade i sort Corian i det prisbelønnede Form 45 design. Køkkenøen, den sorte Form 2 højskabsvæg og de håndlavede skuffer i sort eg har en underspillet æstetisk kvalitet.
Læs mere …

Prisbelønnet køkken i kompromisløs kvalitet

Vi anvender udelukkende materialer i kompromisløs kvalitet, udvalgt og behandlet af eksperter.

Eg

Sort eg

Farvet eg

Valnød

Røget eg

Ahorn

Stål

Vores eksklusive Form 45 design fås også med alle vores stålfronter, som giver et fantastisk resultat. Du kan læse meget mere om vores stålkøkkener lige her.

Stål

Curlet stål

Messing

Sortoxideret stål

Fenix laminat

En ny revolutionerende overflade baseret på nano-teknologi. Med sin matte overflade er der en lav grad af refleksion, overfladen er afvisende overfor aftryk af fedtede fingre og har en lækker soft touch overflade.

Bianco Kos

Castoro Ottowa

Grigio Londra

Beige Luxor

Nero Ingo

Grigio Bromo

Grigio Efeso

Grigio Antrim

Specifikationer

OM Form 45, der er designet af Henrik Witt i 2014, markerer den absolut mest eksklusive løsning i moderne skandinavisk køkkendesign nogensinde.
Foruden en unik kombination af materialer i allerhøjeste kvalitet, tidløst design og rene linjer, er det de unikke detaljer, der sætter Form 45 i en klasse for sig. Alle kanter er skåret i smig med et skråt snit på 45°. Det skaber fornemmelsen af en svævende køkkenø, der sammen med elegante pocket doors vil gøre dit køkken åbent, stringent og enkelt. Form 45 føjer en ny klassiker til samlingen og ændrer fuldstændig præmissen for, hvad dit køkken kan være. Det strømlinede design fås også i udgaver, der passer perfekt ind i resten af dit hjem, så du opnår et sammenhængende stiludtryk.
MATERIALER Finér: Planskåret
Eg, sort eg, valnød, stål og messing
DESIGN Henrik Witt, 2014
Få mere at vide om vores løsninger, og bliv inspireret af en faguddannet arkitekt.