Form 1 – Vores ikoniske snedkerkøkken

I Danmark har vi en unik designtradition med arkitekttegnede møbler, der er smukke, funktionelle og har en holdbarhed, der varer i flere generationer. Mestre som Arne Jacobsen, Hans Jørgen Wegner og Poul Kjærholm skabte tidløse møbler, som 60-70 år senere stadig er en fast del af den danske boligindretning. Da Multiforms grundlægger Carsten Michelsen i 1982 designede Form 1 køkkenet, tog han tråden op fra disse traditioner og skabte et snedkerkøkken, der i dag betragtes som en klassiker med sit enkle, tidløse udtryk samt gedigne og kompromisløse håndværk.

Da Carsten Michelsen designede Form 1 var det afgørende for ham at forene enkelheden i designet med en robusthed i materialer og håndværk. Målet var at skabe et snedkerkøkken, der kan holde hele livet. Forrammen i massivt træ giver kanterne på Form 1 skabene ekstra styrke. Samtidig giver de synlige trærammer præcis det møbeludtryk, som Carsten Michelsen ledte efter. Form 1-køkkenet fås nu i en lang række eksklusive træsorter og materialer, der alle er udvalgt og forarbejdet ned til mindste detalje.

“Vi skaber enestående hjem, der danner den perfekte ramme om dit liv – hver eneste dag.”

Carsten Michelsen,
Designer

Inspiration til dit snedkerkøkken

Da Annie og Per besluttede sig for at bygge nyt hus, vidste de, at de ville gå uden om standardløsninger. Deres køkken skulle ikke bare være funktionelt, men også skabe de perfekte rammer for livet i det nye hjem. En svævende sort køkkenø er nu centrum i et åbent og rummeligt snedkerkøkken, hvor alle hvidevarer er skjult elegant bag specialbyggede pocket doors. En kombination af form og funktion, der ikke bare har skabt et fantastisk køkken, men også et rum i tidløst design.
Læs mere …

Snedkerkøkken på arkitekttegnet landsted

Hjemme hos vinderen af Maddysten 2020, Henrik Smit, er den ikoniske Form 1 køkkenø i røget eg omdrejningspunktet i det 60 kvadratmeter store køkken-alrum. Højskabsvæggen er indrettet med åbne hylder til gryder og minder om indretningen i et traditionelt landkøkken, men uden at gå på kompromis med de rene linjer, som Anne Marie og Henrik foretrækker.
Læs mere …

En klassiker i moderne fortolkning

Oplev en køkkenklassiker i ny fortolkning. Farver fylder mere og mere i vores boligindretning, og hos Multiform kan du få et snedkerkøkken, som forener tidløst design med et sofistikeret farvevalg.

Snedkerkøkken i kompromisløs kvalitet

Vi anvender udelukkende kompromisløse materialer, udvalgt og behandlet af eksperter. Med respekt for æstetikken i det originale design kommer Form 1 serien i dag i en række nye træsorter og farver.

Træ

Form 1 er Multiforms første originale trækøkken. Det smukke ensartede udtryk opnås ved at lægge håndsorteret finér uden på det massive træ, der fra naturens side er uens i farver og struktur. Resultatet er et enestående snedkerkøkken.

Eg

Sort eg

Farvet eg

Valnød

Røget eg

Ahorn

Malet

Sort

Mørkegrå

Antrazitgrå

Grafitgrå

Pastelgrå

Kridthvid

Råhvid

Kit

St. Paul Blue

Muldvarp

Laminat

Højtrykslaminat produceres af imprægneret papir, der samles i lag og presses til en plade under tryk og varme. Højtrykslaminat har en række gode egenskaber som god formstabilitet, stor resistens overfor slag, slid, damp og vand.

Kridthvid

Råhvid

Pastelgrå

Antrazitgrå

Grafitgrå

Sort

Fenix laminat

En ny revolutionerende overflade baseret på nano-teknologi. Med sin matte overflade er der en lav grad af refleksion, overfladen er afvisende overfor aftryk af fedtede fingre og har en lækker soft touch overflade.

Bianco Kos

Castoro Ottowa

Grigio Londra

Beige Luxor

Nero Ingo

Grigio Bromo

Grigio Efeso

Grigio Antrim

Specifikationer

OM Form 1 er Multiforms første originale trækøkken. Med sit ikoniske udtryk står køkkenet som symbolet på den unikke æstetik og høje kvalitet, der kendetegner vores arbejde. Form 1 blev designet i Danmark i 1982 og er resultatet af Carsten Michelsens vision om at skabe et elegant, klassisk og tidløst køkken af kompromisløse materialer. I dag betragtes Form 1 som en moderne dansk designklassiker, og den genkendelige stil fås i en lang række løsninger til hele hjemmet. Kombinationen af traditionelt snedkerhåndværk og sans for selv den mindste detalje gør, at Form 1 er designet og bygget til at holde hele livet.
MATERIALER Finér: Kvartskåret
Ahorn, valnød, eg, sortbejdset eg, farvebejdset eg, røget eg, laminat med trækant, Fenix med trækant og malet glans 25
DESIGN Carsten Michelsen, 1982
Få mere at vide om vores snedkerkøkkener, og bliv inspireret af en faguddannet arkitekt.