Butikker / Lyngby

Multiform – Crafted For Connoisseurs

Velkommen til en verden af skræddersyede designløsninger. I ethvert Multiform design, hvor håndværk møder passion, er hver eneste detalje og element nøje udvalgt for deres æstetiske udtryk, funktionalitet og holdbarhed. Vi skaber unikke løsninger, der passer nøjagtigt til din stil og behov.

 

Hos Multiform Lyngby bliver du rådgivet af passionerede indretningsarkitekter, som hjælper dig med at skabe smukke og funktionelle leve rum, hvor æstetik, praktik og holdbarhed er i perfekt balance.
Book et designmøde og få en uforpligtende snak.

 

Jernbanepladsen 6
2800 Kgs. Lyngby

ÅBNINGSTIDER* /

Mandag:
Lukket

Tirsdag-fredag:
10.00 – 17.00

Lørdag:
11.00 – 14.00

————————————————

* Sommerferie lukket i uge:

Uge 29  |  15. – 21. juli
( hele ugen )

Uge 30  |  22. – 28. juli
( hele ugen )

Uge 31  |  29. juli – 4. august
( hele ugen )

Uge 32  |  5. august
( mandag )

Er tilbage igen, tirsdag den 6. august

Book møde

Forskellen ved at få en arkitekt ind over dit nye køkken er, at du vil opleve, at køkkenet underlægger sig og spiller ind i rummet.

Kom ind og oplev den totalt ny-renoverede butik i Lyngby med både det klassiske og nyskabende snedkerkøkken i kombination med klassiske designikoner. Køkkendesign er en multidisciplinær metier, som handler om både rum, lys, funktion, proportioner, mode og æstetik. Vi forener og forædler rummets skønhed, stil og funktion ud fra de arkitektoniske rammer, funktionelle krav og ikke mindst dine individuelle indretningsdrømme.

Ud fra Multiforms moderne high-end køkken-, bad-, garderobeløsninger rådgiver vi kunder professionelt med ærlig sparring, faglige anbefalinger og konkrete designforslag på baggrund af vores solide erfaring, knowhow og kompetencer i alle skalaer og med ægte designpassion. Velkommen til en åben dialog om dit nye snedkerkøkken hos Multiform Lyngby.

Peter le Dous Jacobsen

CEO
Mobil: 51 30 03 00
pej@multiformlyngby.dk

Lasse Lindstrøm Foged

COO og indretningsarkitekt
Mobil: 31 37 66 59
laf@multiformlyngby.dk

Kasper Holger

Snedker