Butikker / Lyngby

Kom ind og oplev den totalt ny-renoverede butik i Lyngby med både det klassiske og nyskabende snedkerkøkken i kombination med klassiske designikoner. Køkkendesign er en multidisciplinær metier, som handler om både rum, lys, funktion, proportioner, mode og æstetik. Vi forener og forædler rummets skønhed, stil og funktion ud fra de arkitektoniske rammer, funktionelle krav og ikke mindst dine individuelle indretningsdrømme.

Ud fra Multiforms moderne high-end køkken-, bad-, garderobeløsninger rådgiver vi kunder professionelt med ærlig sparring, faglige anbefalinger og konkrete designforslag på baggrund af vores solide erfaring, knowhow og kompetencer i alle skalaer og med ægte designpassion. Velkommen til en åben dialog om dit nye snedkerkøkken hos Multiform Lyngby.

Jernbanepladsen 6
2800 Kgs. Lyngby

ÅBNINGSTIDER /

Mandag:
Lukket

Tirsdag-fredag:
10.00 – 17.00

Lørdag:
11.00 – 14.00

Book møde

Forskellen ved at få en arkitekt ind over dit nye køkken er, at du vil opleve, at køkkenet underlægger sig og spiller ind i rummet.

Peter le Dous Jacobsen

CEO
Mobil: 51 30 03 00
pej@multiformlyngby.dk

Lasse Lindstrøm Foged

COO og indretningsarkitekt
Mobil: 31 37 66 59
laf@multiformlyngby.dk

Anne-Marie Sørensen

Designer MDd

Kasper Holger

Snedker

Michael Kropp

oplev vores showroom i et 360 graders digitalt rum

Kom ind og oplev Multiform Lyngby, en butik med både det klassiske og nyskabende snedkerkøkken i kombination med klassiske designikoner.

/ Klik her og oplev showroom i et 360 graders digitalt rum

Køkkendesign er en multidisciplinær metier, som handler om både rum, lys, funktion, proportioner, mode og æstetik. Vi forener og forædler rummets skønhed, stil og funktion ud fra de arkitektoniske rammer, funktionelle krav og ikke mindst dine individuelle indretningsdrømme.

Form 2 / Case Egernstrup

Her er køkkenet integreret på materialernes betingelser. Der tales i direkte forlængelse af de stramme linjer, betonelementerne dikterer. De mørke, halvmatte elementer fremkalder en ukendt æstetik i betonen og skaber samtidig ro.