Butikker / København

Grønningen 1
1270 København K

Tel: 3250 1021
lh@multiformcopenhagen.com

ÅBNINGSTIDER /

Mandag – fredag
10.00 – 17.30

Lørdag
10.00 – 14.00

Book møde

Få eksklusive oplevelser i Multiform København, hvor indretningsarkitekterne står klar til at vise dig et stort univers indenfor indretning af alle rum.

Form 45 / Sortoxideret stål er det design og snedkerkøkken fra Multiform, som har de skarpeste detaljer, da de 45 grader skal passe sammen på få millimeter. Dette giver samtidig et markant og minimalistisk design, som er et godt match sammen med øvrige naturmaterialer som marmor, granit, træ etc.

Det er kvalitet i særklasse og håndværksmæssigt en ren kærlighedserklæring til materialerne og ikke mindst de, der skal leve i det. Kom ind og oplev Multiforms store showroom centralt placeret i København og få rådgivning af faguddannede indretningsarkitekter og designere.

Lene Halse Hornemann

Interior designer, CEO & Mdd
Mobil: 2448 0393
lh@multiformcopenhagen.com

Lotte Stæhr

Interior designer
Mobil: 2257 5822
ls@multiformcopenhagen.com

Kirsten Krøjer

Interior designer
Mobil: 4060 5307
Kk@multiformcopenhagen.com

 

Pernille Clausen

Jackie Bertelsen

Form 1 / Case Sivholm

I en skøn vekslen mellem det sagte og det højlydte skabes et moderne udtryk, der hviler på et klassisk fundament af gedigne materialer. Dristige kontraster og asymmetri anlægger arkitektonisk retning for hele rummet. De lyse højskabe danner diskret ramme om køkkenøens mørke marmor, der i den asymmetriske placering tilfører et overraskende let udtryk

Smukke eksklusive snedker- og designkøkkener i nordisk kvalitet og elegance midt i København

Hos Multiform København skaber vi autentiske køkkener med karakter i klassisk skandinavisk stil og med de bedste håndvalgte naturmaterialer. Vores minimalistiske Form 2-køkken er blandt vores mest sælgende køkkener, hvilket man med dets unikke og stilrene udtryk godt kan forstå. Vi har her at gøre med en sand køkkenklassiker, der aldrig går af mode, og som kan holde i generationer. Vores prisvindende Form 45-køkken i sortoxideret stål er et af vores nyeste skud på stammen inden for klassisk køkkendesign. Her får du et spektakulært snedkerkøkken i et markant og elegant design, hvor kvalitet og håndværk er i højsædet.

Vi skaber det perfekte køkken til dig

Et køkken fra Multiform er altid speciallavet og skræddersyet til at matche den enkelte kundes behov, hvorfor ingen af vores køkkener er ens. Vi tager os god tid til at snakke med dig om, hvad du har af drømme for dit køkken, og hvilken hverdag det skal passe til. Er I fx en børnefamilie, hvor køkkenet skal være jeres base og samlingssted i en travl hverdag? Eller er I et par, der sætter pris på gastronomisk fordybelse og samtale, mens I får jer et godt glas rødvin? Uanset jeres situation og behov arbejder vi altid dedikeret for at finde den bedste løsning til lige netop jer. Vi lader os ikke begrænse af standarder og tænker gerne ud af boksen, når det kommer til at opfylde jeres køkkendrøm.

En holistisk tilgang til indretning

Hos Multiform København er vores speciale at tænke i helhedsløsninger, når vi designer unikke rum for den enkelte kunde. Vi tilbyder totalindretning af både køkkener, badeværelser og garderober i form af gulve, vægfarve, belysning, kunst og interiør og hjælper dig dermed med at fange lige præcis det udtryk og den unikke stil, som du ønsker. Vores professionelle indretningsarkitekter og designere har mange års erfaring inden for indretning og i at skabe unikke rum, der samtidig passer ind i dit hjems helhed. Vi kan hjælpe dig med alt fra farveskalaer til belysningsplaner og boliginteriør.

Produkter og materialer i særklasse og sublim kvalitet

Materialerne til vores køkkener er af højeste kvalitet og bliver specialudvalgt af vores snedkere helt ned til mindste detalje. I vores snedkeri i Kibæk bliver hvert køkken lavet fra bunden på ægte autentisk snedkermanér og ud fra klassiske principper, som vidner om ren kærlighed og forståelse for materialerne. Vores snedkere ved, at hvert enkelt stykke træ har egne unikke særpræg og karakter, hvorfor alt træ og finér bliver håndsorteret for at skabe det bedste resultat – hver gang. Ved at bygge alt fra bunden opnår vi kvalitetskøkkener, som har langt længere levetid, end hvad man kan forvente af et køkken på lager. Samtidig tror vi på, at dedikationen og det grundige arbejde, der er lagt i hvert enkelt køkken, skaber genklang og giver kunderne noget at glæde sig over hver dag. Alt vores europæiske træ er selvfølgelig FSC-certificeret og vores lak er miljøvenlig og vandbaseret.

Unikke designløsninger inden for bad og garderober

Få samme følelse af eksklusivitet og slow living ind i dit bad og garderobe som i dit Multiform-køkken. Vi tilbyder også stilfulde og tidløse kvalitetsløsninger til dit badeværelse og din garderobe krydret med smukke detaljer. Du kan vælge mellem et væld af forskellige farver og materialer, så du kan sammensætte dit eget unikke udtryk, som passer i dit hjem. Vores indretningsarkitekter kan hjælpe dig med at udleve dine visioner, så du kan opnå leverum, der kombinerer æstetik og praktik på fornemmeste manér.

Gå på opdagelse her på hjemmesiden og lad dig inspirere af de løsninger, vi har lavet inden for badeværelser og garderober.

International levering

Ligesom vi er opmærksomme på udenlandsk design og hvilke trends, der rører sig i andre lande, giver vi også mulighed for at bringe vores unikke skandinaviske design ud i verden. Vi leverer internationalt og står klar til at tage alle udfordringer op.