Butikker / Hillerød

Multiform – Crafted For Connoisseurs

Velkommen til en verden af skræddersyede designløsninger. I ethvert Multiform design, hvor håndværk møder passion, er hver eneste detalje og element nøje udvalgt for deres æstetiske udtryk, funktionalitet og holdbarhed. Vi skaber unikke løsninger, der passer nøjagtigt til din stil og behov.

 

Hos Multiform Hillerød bliver du rådgivet af passionerede indretningsarkitekter, som hjælper dig med at skabe smukke og funktionelle leve rum, hvor æstetik, praktik og holdbarhed er i perfekt balance.
Book et designmøde og få en uforpligtende snak.

Slotsgade 43
3400 Hillerød

 

ÅBNINGSTIDER* /

Mandag – fredag
10.00 – 17.00

Lørdag
10.00 – 14.00

————————————————

* Sommerferie lukket i uge:

Uge 29 | 15. – 21. juli
( hele ugen )

Uge 30 | 22. – 28. juli
( hele ugen )

Er tilbage igen, mandag den 29. juli

Book møde

Få mere at vide om vores minimalistiske køkkener, og bliv inspireret af en faguddannet arkitekt

Kom ind og oplev en køkkenklassiker i ny fortolkning i butikken – det ikoniske Form 1 køkken i Saint Pauls Blue. Det er på én gang både et klassisk og tidløst valg og samtidig en moderne nyfortolkning af det klassiske køkkendesign, som Carsten Michelsen designede i 1982 ud fra en vision om, at køkkenet skal være et smukt møbel i rummet. Håndværksmæssigt er Form 1 helt speciel. De synlige, massive forrammer på skabene, fronterne i massivt træ, der produceres helt fra bunden, og egetræets synlige struktur er karakteristiske for køkkenet, der i dag betragtes som en klassiker med sit enkle, tidløse udtryk.

Oplev den gråblå Form 1 sammen med en Quartzite-bordplade i farven Atlantic Lava Stone, et sortoxideret Vola armatur, en håndsmedet reol i sortoxideret stål og højskabe i sort Fenix med en mat og ridsefast overflade. Multiform er en investering i meget mere end et nyt køkken. Vi skaber rum, hvor alt kan lade sig gøre.

Charlotte Brix

Indretningsarkitekt MDD
Mobil: 2993 3962

Ulla Rahbek

Indretningsarkitekt MDD
Mobil: 2670 6508
ur@hillerod-multiform.dk

 

Multiform designkøkken i Hillerød – High-end køkkener tilpasset dine behov

Hos Multiform Hillerød har vores medarbejdere lang erfaring med at rådgive vores kunder, når det kommer til at vælge det helt rigtige designkøkken. Skal du for eksempel have nyt snedkerkøkken i en lejlighed, villa eller et sommerhus i Hillerød, Gilleleje, Helsingør, Humlebæk eller et andet sted i Nordsjælland? Vores indretningsarkitekter og designere besøger gerne dig som kunde, så vi får det helt rigtige indblik i din bolig samt får en god fornemmelse af dine ønsker til funktioner og stil. Det er vigtigt for os, at vi får skabt en god kemi, så vi i fællesskab kan finde frem til den helt rigtige løsning. Tøv ikke med at booke et møde her på siden eller kontakte os på +45 4825 0110 eller på info.hillerod@multiform.dk, hvis du har spørgsmål.

Få rådgivning, når du skal vælge det helt rigtige snedkerkøkken

Har du brug for råd og vejledning i forhold til valg af et nyt designkøkken? Hos Multiform Hillerød står vores professionelle og højtuddannede designere og indretningsarkitekter altid klar til at hjælpe dig godt på vej mod drømmen om det helt rigtige snedkerkøkken. Vi har altid fokus på at have en god kommunikation med dig som kunde, så vi er sikre på, at vi i fællesskab kommer frem til den helt rigtige løsning. Derfor giver vi også ærlig rådgivning – både når det kommer til valg af materialer og farver, indretningen af køkkenet samt tilpasning til boligens øvrige arkitektur. For os er det vigtigste, at du får et designkøkken, der er tro mod din egen smag og stil. Derfor tilbyder vi også individuelle løsninger, så netop dit designkøkken kommer til at passe til både dig og din bolig. Du kan læse meget mere om vores lokale indretningsarkitekts gode råd, når du klikker på linket ”Indretningsarkitektens egne køkkenfavoritter” øverst her på siden.

Designkøkken med stil fra Multiform Hillerød

Hos Multiform Hillerød har vi en særlig stor erfaring med og viden om high-end designtendenser inden for indretning af køkken, bad og garderobe. Vores viden inden for stilarter og udviklingen på dette område, sikrer dig en topprofessionel rådgivning, når du ønsker et snedkerkøkken af den bedste kvalitet. Vores arkitekter og designere hjælper dig med at træffe de helt rigtige valg, når det kommer til videreførelsen eller sammensætningen af forskellige stilarter. Få et indblik i netop dine muligheder, og bliv inspireret, når du klikker dig ind på vores cases her på siden eller under kategorien ”Køkkenliv”.

Et snedkerkøkken fra Multiform Hillerød holder hele livet

Udover en god service og rådgivning fra topprofessionelle medarbejdere får du hos Multiform Hillerød et designkøkken, der holder hele livet. Det gælder både for materialerne, håndværket og designet, der er gennemsyret af ønsket om at tilbyde det bedste af det bedste.

Køb et snedkerkøkken af høj kvalitet i Hillerød, Nordsjælland

Alle vores køkkener designes og fremstilles i Danmark, hvilket er med til at sikre den høje kvalitet. Dette afspejles også i, at vi håndsorterer alt træ og finér, at alle skuffer er samlet i hånden, og at vi benytter os af de gamle snedker- og håndværksprincipper med not og fer, svalehalesinkninger, tapper og dyvler. Sidst men ikke mindst er et snedkerkøkken fra Multiform Hillerød kendetegnet ved sit enkle og tidløse design. Dermed behøver du ikke være bange for, at dit designkøkken går af mode, før det bliver slidt op. Vi har ingen køkkener på lager, da hvert enkelt snedkerkøkken designes og fremstilles ud fra netop dine behov og derefter bygges op fra bunden på ægte snedkermanér.

Designkøkken i Hillerød, Gilleleje, Humlebæk eller Helsingør?

Uanset hvad dine behov til et nyt designkøkken er, står vores medarbejdere i Hillerød klar til at hjælpe dig godt på vej. Vores service dækker hele Nordsjælland, og hvis du derfor eksempelvis har et sommerhus i Humlebæk, Gilleleje eller Helsingør, hjælper vi dig gerne med at få designet et stilfuldt snedkerkøkken, der passer ind i sommerhusstilen. Er du for eksempel interesseret i vores ikoniske snedkerkøkken, Form 1, fra 1982, der er kendetegnet ved sin enkelthed og robusthed? Eller måske du er mere fan af den svævende og lette fornemmelse vores Form 45 designkøkken giver? Vi har altid fokus på, at både designet, funktionaliteten og materialerne går op i en højere enhed. Kontakt os for rådgivning allerede i dag.