Butikker / Aarhus

Multiform – Crafted For Connoisseurs

Velkommen til en verden af skræddersyede designløsninger. I ethvert Multiform design, hvor håndværk møder passion, er hver eneste detalje og element nøje udvalgt for deres æstetiske udtryk, funktionalitet og holdbarhed. Vi skaber unikke løsninger, der passer nøjagtigt til din stil og behov.

 

Hos Multiform Aarhus bliver du rådgivet af passionerede indretningsarkitekter, som hjælper dig med at skabe smukke og funktionelle leve rum, hvor æstetik, praktik og holdbarhed er i perfekt balance.
Book et designmøde og få en uforpligtende snak.

Søren Frichs Vej 23A
8000 Aarhus C

Tel: 4940 5348
info@designcenter-aarhus.dk

ÅBNINGSTIDER* /

Mandag – fredag
10.00 – 17.00

Lørdag
10.00 – 13.00
——————————————————–

* Sommerferie lukket i uge:

Uge 30 | 22. – 28. juli
( hele ugen )

Uge 31 | 29. juli – 4. august
( hele ugen )

Er tilbage igen, mandag den 5. august

Uge 32 | 7. august – 8. august
( onsdag, torsdag  )

Er tilbage igen, fredag den 9. august

Book møde

Få mere at vide om vores minimalistiske køkkener, og bliv inspireret af en faguddannet arkitekt

Multiform Aarhus ligger tæt på den baggård, hvor vores første køkken blev fremstillet for snart 40 år siden i Vestergade. I dag bliver de håndlavede køkkener produceret i Kibæk, og selvom det har udviklet sig fra et lille værksted til en stor fabrik, så benytter vi stadig de gamle snedkermetoder, som gør, at vores køkkener holder i generationer. Dette understreger vores design også, da vi i dag stadig sælger rigtig mange af vores Form 1 køkken, som var vores første design.

 

“Vi brænder for at skabe et køkken fyldt med liv, kærlighed og glæde. Rum med balance. Balance mellem din smag, boligens arkitektur og funktionaliteten. Løsninger med passioneret og erfaren brug af materialer, kvalitet og detaljer. Når vi oplever, at vores kunder dagligt glæder sig over den sublime kvalitet og den gennem bearbejdede funktionalitet i deres nye køkken – er vi i mål.”

Kig forbi vores butik på Søren Frichs Vej i Aarhus og få hele oplevelsen af både køkkenklassikere i træ, vores prisbelønnede design i sortoxideret stål og eksklusive badeværelser i et tidløst design.

Chris Jakobsen

Indehaver og indretningsarkitekt
Mobil: 2973 3515
cj@designcenter-aarhus.dk

Martin Ulrich Nielsen

Indehaver og indretningsarkitekt
Mobil: 7196 9011
mu@designcenter-aarhus.dk

Jesper Højlund Christensen

Indehaver og projektleder
Mobil: 5191 7168
jh@designcenter-aarhus.dk

Thomas Knudsen

Indehaver og indretningsarkitekt
Mobil: 2075 0506
tk@designcenter-aarhus.dk

Form 1 / Case Hørning

Køkkenet er husets hjerte, og med smukt udkig til naturen omkring i Hørning. Her er Form 1 køkkenet valgt i røget eg, hvilket trækker naturens materialer indenfor, og går i dialog med rummet omkring.

Kvalitetskøkken i Aarhus – håndlavet på ægte snedkermanér i kompromisløs kvalitet

Hos Multiform Aarhus producerer vi kvalitetskøkkener for enhver smag, der aldrig går ud af stil. Vores ikoniske snedkerkøkken Form 1 er blandt vores mest sælgende køkkener, da det med sin tidløshed og enkle kompromisløse håndværk, går hånd i hånd med stolte danske designtraditioner. Er du til et designkøkken, der hylder krydsfeltet mellem det minimalistiske, det nytænkende og det klassiske? Så bør du opleve vores Form 6 designkøkken, som er indbegrebet af moderne design. Et andet populært køkken hos os er det elegante Form 45-køkken, som tager sig flot ud som køkkenø med sine skarpe og snorlige kanter. Form 45 i sortoxideret stål vandt i 2018 en international designpris, hvilket understreger det her fantastiske design.

Et køkken der passer perfekt til dig

Det er af stor vigtighed hos os, at dit køkken bliver indrettet og designet, så det passer til dit hjem og den hverdag, du eller I har. Derfor får du grundig vejledning af både indretningsarkitekter og designere, når du skal beslutte, hvilket køkken der bedst muligt indfanger alle facetter af dine køkkendrømme. Er der fx børn i hjemmet, der gerne skal inddrages i madlavningen? Skal der være plads til gæster, der kan hygge sig med et godt glas rødvin, mens maden bliver tilberedt? Og skal køkkenet bruges til fingastronomisk kokkerering eller til hurtig hverdagsmad til en stor familie?

Et utal af udtryk og materialer

Du har mulighed for at vælge mellem mange forskellige træsorter og materialer i vores sortiment, så du kan fange lige netop det udtryk, du ønsker. I vores nye showroom i Aarhus har du mulighed for at se, røre og få en fornemmelse af de forskellige materialer – enkeltstående eller i kombination – hvilket er en vigtig del af processen, når du skal finde ud af, hvad der passer bedst for dig. Vi kan vejlede dig om materialernes egenskaber, så det både bliver æstetikken og det praktiske, der bliver forenet i dit køkkenvalg.

Unikt håndværk – hver gang

Hos Multiform ligger kvaliteten i detaljen, og på vores snedkeri i Kibæk bliver alt træ og finér håndsorteret til dit køkken, som bliver lavet fra bunden – hver gang. Hvert stykke træ har unikke egenskaber og opfører sig på sin helt egen særlige måde. Derfor er det vigtigt, at disse håndvælges for at opnå den bedste kvalitet og holdbarhed, hvilket vores snedkerspecialister gør en dyd ud af. Vores planskåret finér er en af vores særkender, som bruges uden på det massive træ for at opnå et smukt ensartet udtryk. Dette arbejde kræver høj snedkermæssig snilde og sikrer et køkken i enestående kvalitet, som holder år efter år uden at miste sin skønhed.

Kom helt tæt på produktionen

Som noget helt ekstraordinært tilbyder vi i Multiform Aarhus et unikt samarbejde med vores underleverandører, hvor du som kunde blandt andet tilbydes besigtigelse af produkter som hvidevarer eller bordplader, inden produktionen sættes i gang. På den måde får du en finger med i produktionen helt fra begyndelsen og kan være med i beslutningsprocesserne fra start til slut. Det er vigtigt, at du føler, dit nye køkken, bad eller garderobe er helt dit eget og er specialdesignet til at opfylde netop dine behov.

Køkkener med historie

Det første Multiform-køkken blev til i en baggård i Vestergade i Aarhus midtby for snart 40 år siden, da designer Carsten Michelsen så mulighederne og skønheden i en låge skåret ud fra ét enkelt stykke træ. Hermed var køkkenmodellen, Form 1, født i det lille snedkerværksted, hvilket gav grobund for de mange senere køkkenmodeller – alle udviklet med et klassisk og tidløst design for øje og med traditionelt snedkerhåndværk i centrum.

I dag er produktion af de håndlavede køkkener flyttet fra baggården i Vestergade til snedkeriet i Kibæk, men Form 1 lever stadig i bedste velgående og har skabt et stærkt bånd mellem Multiform og Aarhus. I det nye og opdaterede showroom i Aarhus kan du opleve Form 1 og vores andre kvalitetskøkkener, som alle emmer af tidløst design og håndværksmæssig præcision og omhu.