Projekbeskrivelse

Multiform Hillerød

Oplev det prisbelønnede Form 45 design hos Multiform Hillerød

Meget mere end et nyt køkken

Kom ind og oplev en køkkenklassiker i ny fortolkning i butikken – det ikoniske Form 1 køkken i Saint Pauls Blue. Det er på én gang både et klassisk og tidløst valg og samtidig en moderne nyfortolkning af det klassiske køkkendesign, som Carsten Michelsen designede i 1982 ud fra en vision om, at køkkenet skal være et smukt møbel i rummet. Håndværksmæssigt er Form 1 helt speciel. De synlige, massive forrammer på skabene, fronterne i massivt træ, der produceres helt fra bunden, og egetræets synlige struktur er karakteristiske for designet, der i dag betragtes som en klassiker med sit enkle, tidløse udtryk.

Oplev den gråblå Form 1 sammen med en Quartzite-bordplade i farven Atlantic Lava Stone, et sortoxideret Vola armatur, en håndsmedet reol i sortoxideret stål og højskabe i sort Fenix med en mat og ridsefast overflade. Multiform er en investering i meget mere end et nyt køkken. Vi skaber rum, hvor alt kan lade sig gøre.

Læs også interviewet med Charlotte, hvor hun fortæller om sine egne favoritter i Indretningsarkitektens egne køkkenfavoritter.

Multiform Hillerød
Slotsgade 43
3400 Hillerød

Åbningstider
Mandag 11.00 – 17.00
Tirsdag 11.00 – 17.00
Onsdag 11.00 – 17.00
Torsdag Åben efter aftale
Fredag 11.00 – 17.00
Lørdag 10.00 – 14.00

Charlotte Brix er indehaver af Multiform Hillerød
Charlotte Brix
Indretningsarkitekt MDD
Mobil: 2993 3962

Referencer og cases

Udstillingsmodeller til salg i Multiform Hillerød

Vi har for øjeblikket ingen udstillingsmodeller til salg.