Sundby Brygge er et eksklusivt byggeri, der ligger midt mellem broerne i Nørresundby. I penthouse-lejligheden bor Peter Matthiasen med udsigt til fjorden og Aalborgs skyline.

Arkitekturen er moderne og tidløs i en lys, enkel, nordisk byggestil – tegnet af schmidt/hammer/lassen Architects, som bl.a. er kendt for Den Sorte Diamant i København.

I samråd med Jannie Kjær, Multiform Aalborg valgte Peter Matthiasen det klassiske Form 1 køkken fra Multiform med en stor køkkenø i røget eg. Skabsvæggen er i Form 2-serien i henholdsvis røget eg og hvidmalet. Bordpladen i hvid corian indrammer køkkenøen og skaber harmoni mellem de forskellige dele af køkkenet og en klar sammenhæng til stuen med Piet Heins ellipsebord og Montana reolerne.

”De to køkkenserier passer flot sammen og passer perfekt til Peter Matthiasen, som går op i at omgive sig med klassiske møbler og ting, som er tidløse og holder til at blive brugt år efter år,” siger Jannie Kjær.

Et markant og tidløst snedkerkøkken

Penthouse med klassisk og tidløst Form 1 køkken i røget eg og hvid Corian

Form 1-serien er klassikeren inden for snedkerkøkkener. Historien om Form 1 startede i begyndelsen af 80’erne, hvor stifteren af Multiform, Carsten Michelsen, havde en filosofi om at skabe et klassisk køkken – et køkken, der arkitektonisk var på linje med Arne Jacobsens, Børge Mogensens og Hans Wegners moderne møbelklassikere fra 50’erne.

Resultatet af anstrengelserne i værkstedet blev Multiforms første køkkendesign: Form 1. Et enkelt og tidløst køkken, designet og bygget til at holde hele livet.

Peter Matthiasen bor i en penthouse-lejlighed med udsigt til Aalborgs skyline
“Det er vigtigt for mig at omgive mig med klassisk og tidløst design, der holder hele livet.”

Peter Matthiasen,
Ejer

”Netop fordi byggeriet er så lyst og luftigt, kan boligen sagtens bære et køkken, som er markant og bidrager til at gøre penthouse-lejligheden hyggelig. Rummet er stort, og køkkenet bliver et markant ’møbel’, som samler indretningen,” siger Jannie Kjær, indehaver af Multiform i Aalborg.

“For os er indretning og rådgivning en passion, og målet er at hjælpe kunden med at skabe smukke og funktionelle leverum, som er i harmoni med deres hjem, deres liv og deres smag. Indretninger hvor æstetik og praktik er i perfekt balance”, siger Jannie Kjær.

Handlavede træskuffer og perfekt tempereret vin

Der er brugt tid og penge på lækre detaljer i Peters køkken: lige fra de håndlavede træskuffer i massiv ahorn med svalehalezinkede samlinger til vinkøleskab og Quooker.

Penthouse-lejlighed i Nørresundby med et klassisk og tidløst Multiform køkken

En designmæssig tråd gennem hele penthouse-lejligheden

Indretningsmæssigt er der en klar linje i boligen, hvor Form 1 fx også er brugt i begge penthouse-lejlighedens badeværelser.