Secondhand kitchen

Velkommen til Multiform secondhand kitchen

Et Multiform køkken fortjener at blive brugt i generationer. Det er en køkkenklassiker, der er skabt til at holde. Holde til hverdagen og holde til livet. Gennem hele livet. Akkurat som de bedste møbelklassikere.  

Livslang holdbarhed og bæredygtighed er to sider af samme sag for os. Derfor betyder det ikke bare noget for os, men for verdens ressourcer, at vores køkkener får nye hjem, når en bolig fx bliver bygget om eller skifter ejer. Derfor er det et helt naturligt valg, at vi stiller vores hjemmeside til rådighed for private, der gerne vil sælge eller købe et brugt Multiform køkken. På den måde kan en ny familie få stor glæde af et Multiform secondhand kitchen.

Fremtidens luksus: Køkkener med historie og sjæl

Jill Hawkins,
lifestyle futures expert fra The Future Thief

“I fremtiden skal og vil vi som mennesker have fokus på at skabe holdbare ting samt prioritere at eje ting, som er meningsfulde og fortæller en historie. Vores opfattelse af luksus bliver blandt andet den frihed og fleksibilitet, vi opnår ved at købe ting, der er designet til at holde. Vi sætter ekstra pris på dem, fordi vi ved, at vi kan bruge dem uden at skulle bekymre os”, fortæller Jill Hawkins, lifestyle futures expert fra The Future Thief. 

Lige nu er vi nærmest oversvømmet af ting, som ikke nødvendigvis har den store følelsesmæssige værdi for os. Vi reagerer ved at søge mod ansvarlige, samfundsbevidste brands, der kan gøre vores liv bedre, og vi forventer, at de gør en reel indsats for at hjælpe os med netop det.

Vi er meget mere bevidste om, hvor vores armaturer, hvidevarer og møbler kommer fra, og afvejer hele tiden vores egne beslutninger – især de mere bekostelige af slagsen såsom at investere i et nyt køkken. Inden vi træffer det endelige valg, vil vi være helt sikre på, at det, vi køber, er fremstillet med omtanke, på en bæredygtig måde af bæredygtige materialer og med henblik på at holde længe.

Også i fremtiden vil køkkenet udgøre hjemmets funktionelle og følelsesmæssige hjerte. Køkkenets rolle udvikler sig selvfølgelig og tilpasser sig den måde, vi lever på, men det vil altid være et sted, hvor vi skaber minder, og derfor er vi også villige til at investere i det absolut bedste, som pengepungen tillader. Et lækkert snedkerkøkken – hvad enten det er helt nyt eller secondhand – opfylder alle disse behov.

Det at eje noget bliver i mindre grad et spørgsmål om at have en ting helt for os selv – men om at opleve den i fællesskab med andre. Og i takt med at det bliver vigtigere for os at eje meningsfyldte ting, bliver der større og større efterspørgsel på brugte kvalitetsprodukter, som emmer af karakter, historie og minder. 

“Udbuddet af brugte ting, der har en større værdi end nye, vokser derfor også. Efterhånden som vores livsstilsmæssige værdier udvikler sig i fremtiden, kommer vi til at anskaffe og anvende produkter på nye, alternative måder. Vi vil have en forventning om, at brugte produkter skal kunne levere nøjagtigt den samme grad af stil og kvalitet som de nye, men tilsat en spændende baggrundshistorie og masser af sjæl,” slutter Jill Hawkins. 

“Tendensen går i retning af, at det bliver stadig vigtigere at eje ting, der er skabt til at holde. Derfor bliver der større og større efterspørgsel på brugte kvalitetsprodukter, der emmer af karakter, historie og minder.”

Jill Hawkins,
lifestyle futures expert fra The Future Thief

Multiform secondhand kitchen fik nyt liv i Roskilde

Gitte Nilsson fra Roskilde sætter pris på høj kvalitet og tidløst design. Også i køkkenet. Men pengene var ved at være brugt op i forbindelse med renoveringen af familiens klassiske villa fra 50’erne. Derfor investerede familien i et Multiform secondhand køkken og har ikke fortrudt en eneste gang.
Læs mere …

Man smider jo heller ikke en møbelklassiker ud

For 23 år siden købte Kim og hans familie et Multiform køkken til deres hus i Aabybro. I dag er huset ved at blive bygget om, efter at børnene har forladt reden. Køkkenet bliver åbnet op, men det er stadig det oprindelige Multiform køkken, som lever videre i en opgraderet udgave og i ny opsætning.
Læs mere …

Sådan gør du

Hvis du ønsker at sælge dit brugte Multiform køkken, så gør du den fremtidige ejer og dig selv en stor tjeneste ved at beskrive følgende i dit opslag:

  • Varetype, fx køkken, bad, bryggers, garderobe
  • Model, fx Form 1. Se de enkelte serier i menuen under Snedkerkøkken. 
  • Materialer, fx træsort, overflade eller farve
  • Bordplade, fx materiale, farve, vask
  • Armatur
  • Hvidevarer
  • Angiv mål på dit køkken. Se mere omkring målgivning her
  • Forhold vedrørende nedtagning og afhentning, som køber skal være opmærksom på
  • Særlige bemærkninger
  • Kontaktoplysninger, så køber kan komme i kontakt med dig 

Her finder du skemaet, hvor du kan beskrive dit køkkenDownload skemaet i Word.

Multiform har håndlavet klassiske køkkener siden 1982. Derfor vil vi ofte kunne hjælpe, hvis du har behov for at supplere et Multiform secondhand kitchen med ekstra skabe, nye greb etc. Find nærmeste Multiform butik her.

Gør forarbejdet godt, så du køber et køkken, der passer til dit rum og dine behov. Det er altid en god idé at se et secondhand kitchen, inden du køber det.

Lav en grundig opmåling i det rum, hvor køkkenet skal monteres. Det er vigtigt i hverdagen, at køkkenet er indrettet optimalt. Tjek målene en ekstra gang. Er der installationer eller andet, der skal flyttes (el, vand og varme)? Bygningsreglementets krav om afstande til at kunne arbejde forsvarligt i køkkenet skal fx overholdes.

Kan du ikke genbruge hele køkkenet, men kun dele af køkkenet? Hvis du fx får for mange skabe, så er der sikkert andre, der gerne vil aftage dem.

Husk at aftale med sælger, hvordan og hvornår køkkenet skal nedtages og transporteres.

Glæd dig over, at du bliver den nye ejer af en ægte køkkenklassiker fra Multiform. Et secondhand kitchen, der er fyldt med historie og sjæl, og som nu skal danne rammen om det gode liv i en ny familie.

Om Multiforms rolle

Hos Multiform stiller vi alene vores hjemmeside til rådighed for privatpersoner, der gerne vil sætte deres Multiform secondhand kitchen til salg, så det kan gøre gavn og skabe glæde i et nyt hjem.

Salget af det brugte køkken sker mellem den private sælger og den private køber underlagt dansk købelov og kan betegnes som et civilkøb.

Det er ikke Multiform, der sælger køkkenet, og Multiform påtager sig intet ansvar af nogen slags overfor hverken sælger eller køber, herunder ansvar for rigtigheden af sælgers oplysninger, kvaliteten af det brugte køkken m.v.  Reklamationer eller indsigelser fra parterne vedrørende køkkenet og parternes handel kan under ingen omstændigheder rettes mod Multiform. Køber og sælger må altså selv aftale de nærmere vilkår omkring handlen, selv gennemføre den og selv håndtere eventuelle konflikter, og Multiform formidler ved at stille funktioner på hjemmesiden alene en mulig kontakt mellem køber og sælger.

Multiform har ret til at afvise at lægge en sælgers oplysninger op på hjemmesiden, og kan på hvilket som helst tidspunkt og uden ansvar fjerne konkrete opslag og oplysninger om køkkener på hjemmesiden uden at oplyse grunden herfor.

Multiform garanterer ingen tilgængelighed på hjemmesiden, eller at der ikke kan opstå driftsproblemer, og hjemmesiden kan fra tid til anden p.g.a. vedligeholdelse m.v. være utilgængelig. Der kan opstå fejl, eller der kan være manglende oplysninger, i forhold til de oplysninger sælger har indsendt til Multiform, og det der er tilgængeligt på hjemmesiden. Det vil blive rettet, når Multiform bliver gjort opmærksom herpå, men ethvert erstatningsansvar for disse fejl og mangler og mangler ved selve hjemmesiden fraskrives, og sælger opfodres altid til selv at tjekke, hvorvidt oplysningerne på Multiforms hjemmeside om sælgers køkken nu også er korrekte.

Multiform behandler i forbindelse med sælgers brug af Multiforms tjeneste personoplysninger om sælger. For behandling af disse personoplysninger gælder Multiforms Privatlivspolitik, som findes her.

Dit ansvar som sælger

Du skal have reel salgshensigt, hvis ønsker at benytte Multiforms tjeneste. Som sælger er du ansvarlig for, at du ejer køkkenet du vælger at sætte til salg, og du er som sælger selv ansvarlig overfor køber efter lovens regler.

Du skal som sælger sikre dig, at du har rettighederne til de billeder af køkkenet du indsender, og vi anbefaler at det gøres uden afbildning af personer. Oplysningerne du indsender er du selv ansvarlig for og de skal være korrekte. Væsentlig information fx om skader eller mangler må ikke udelades. Bliver du senere opmærksom på fejl i oplysningerne om køkkenet på Multiforms hjemmeside, skal du omgående kontakte Multiform, så de kan blive rettet. Det forhold at materiale m.v. indsendes til Multiform, og lægges på hjemmesiden af Multiform, indebærer ingen clearing af rettigheder eller indeståelse af nogen slags fra Multiforms side vedrørende lovligheden af brugen af materialet.Vi forventer, at du som sælger behandler henvendelser fra mulige købere med respekt og seriøsitet. Du må som sælger ikke give potentielle købere indtryk af, at du er ansat, agent eller forhandler hos Multiform, eller du på nogen måde repræsenterer eller kan indgå aftaler på vegne Multiform.

Når køkkenet er solgt, eller du ikke længere ønsker at have informationen liggende på Multiforms hjemmesiden, skal du snarest mulig kontakte Multiform, der herefter fjerner indholdet, så du heller ikke vedbliver med at få henvendelser fra interesserede købere.