Karriere hos Multiform

Johan droppede universitetet for en karriere som maskinsnedker hos Multiform

Drømmer du om en karriere hos Multiform? Multiform har travlt med at lave håndlavede snedkerkøkkener til kunder i Danmark og i udlandet. Der er en stigende interesse for det gode håndværk med stolte traditioner og en bæredygtig tilgang til kvalitet. Har du lyst til at blive en del af en virksomhed, hvor vi laver tingene fra bunden, bruger materialer af høj kvalitet og hjælper hinanden for at opnå de bedste resultater?

Uddannelse af fremtidens snedkere

Vi har uddannet møbelsnedkere og maskinsnedkere siden Multiforms barndom i 1980’erne og føler en stærk forpligtelse til at være med til at uddanne fremtidens snedkere. Vi følger vores lærlinge tæt – både når de er på skole og når de arbejder på snedkeriet – for at sikre dem den allerbedste uddannelse. Læs Camillas, Jacobs og Johans historier her.

Uopfordret ansøgning

Ny karriere? Hos Multiform søger vi altid efter dygtige kolleger, som også nærer en stor kærlighed til træ. Har du noget særligt på hjerte, brænder du for det gode håndværk, eller kan du bidrage i andre sammenhænge, hører vi gerne fra dig. Send en uopfordret ansøgning gennem Multiforms HR-portal, og vi kommer tilbage til dig hurtigst muligt.