Bettina og Søren Staunsgaards villa i Hunderup-kvarteret i Odense har en unik beliggenhed direkte ud til Odense ZOOs savanneområde, hvor giraffer, zebraer og andre dyr græsser lige på den anden side af hegnet nederst i haven.

Hunderupkvarteret er et af Odenses mest attraktive boligområder. Kvarteret opstod i slutningen af 1800-tallet, hvor byen voksede på grund af industrialiseringen, og mange af de velhavende familier forlod indre by og byggede nye store patriciervillaer i Hunderup. Området byder på mange spændende liebhaverejendomme fra starten af 1900-tallet, hvor der var fokus på kvalitet og arkitektoniske flotte løsninger.

Parret købte boligen i april 2015 og brugte et år på tilbygning og en gennemgribende istandsættelse med bl.a. nyt køkken, nye badeværelser og massive trægulve i brede douglas planker. Bettina er ikke til et skarpt grafisk design i sort/hvid, men kombinerer moderne design med organiske materialer, tekstiler og nuancer af brunt, gråt og rosa. De smukke spanske stole i patineret kernelæder, designet af Børge Mogensen, falder smukt ind i sammenhængen. Stolene stammer fra Sørens barndomshjem.

I villaen på Langelinie anbefalede Rikke Berg nyt køkken i en kombination af Multiforms væghængte Form 6 underskabe med Form 2 højskabe og Corian bordplader, Quooker armatur og affaldskværn. Knappen til affaldskværnen har Bettina fået indbygget under vasken for at opnå et rent og æstetisk udtryk i det nye køkken. Badeværelserne blev indrettet med Form 6. I entreen er der monteret hvide skabe med smukke håndlavede greb i cattle horn.

Den gamle patriciervilla fik nyt køkken og gulve i massivt douglas gran

Sans for helhed og detaljer

Rikke Berg, indehaver af Multiform i Odense, har mere end 25 års erfaring med indretning og design af smukke hjem. Rikke har rådgivet familien om indretning af husets køkken og to badeværelser, som er indrettet med Multiform.

”Når jeg bliver bedt om at rådgive om nyt køkken og badeværelser, så kigger jeg på hele hjemmet, fordi det er så vigtigt, at der er sammenhæng og harmoni mellem rum og indretning. Jeg kan rådgive inden for hele paletten med alt fra trægulve til fliser, lamper, hvidevarer og gardiner,” siger Rikke Berg.

Den gamle patriciervilla blev indrettet med både nyt køkken og nye badeværelser i Form 6 fra Multiform

Bettina og Søren havde også Multiform i deres forrige hus, og Bettina elsker de håndlavede skuffer i massiv ahorn. ”Multiform appellerer til de familier, som gerne vil investere i kvalitet og design, der bare holder i generationer. Det er familier, der sætter pris på et nyt køkken, som er lavet til dem og på håndværk og lækre detaljer som eksempelvis vores træskuffer, som er håndlavede på Multiforms snedkeri i Vestjylland”, siger Bettina Staunsgaard.