Køkkentrends 2019

Se hvilke køkkentrends, der vil præge 2019

Multiforms designchef Henrik Witt giver sit bud på de nye køkkentrends for 2019.

HVILKEN STILART VIL DOMINERE I 2019?
Vi vil have en moderne, klassisk og minimalistisk stil i ét. Vi vil have det hele på én gang og gerne kombinere flere stilarter i køkkenet. Vi kombinerer den ultimative køkkenø, der står som et kunstværk i rummet og gemmer hvidevarer, køkkenmaskiner m.m. væk bag pocket doors.

HVILKE MATERIALER VIL VI SE I 2019?
Metaller og marmor vil fortsat dominere i 2019. Vi ser allerede flere varianter af forskellige metaller som overflader til hele køkkenet og som bordplader og vaske, og der er meget mere på vej. Vi vil have den ægte vare, der patinerer smukt over tid. Vi er vilde med synlige svejsninger af fx en vask og et mere råt look i køkkenet.

Vi vil også se en Multiform klassiker i ny fortolkning. Det gamle håndværk med at bejdse træ i smukke farver understreger det klassiske og tidløse design, som Multiforms ikoniske Form 1 køkken er kendt for. Det er en måde at få farver ind i boligen og samtidig bevare egetræets smukke udtryk og en tydelig træstruktur.

HVILKE FARVER VIL VI SE I 2019?
De mørke farver vil fortsat dominere i 2019. Både når det gælder træ, metal og andre overflader. Vi vil se farvebejdset finer i mørke farver og farver inspireret af naturen. Det hvide køkken vil primært fungere som kontrast i fx en højskabsvæg.

KØKKENUDSTYR, DER HITTER I 2019
Kaffemaskiner integreret i køkkenet har vi set længe. Nu er det de gode vine og champagne, som ikke kan vente med at komme ind i køkkenet. Vinklimaskabe, der integreres i køkkenet, bliver endnu mere populært i 2019.

TIDLIGERE TENDENSER, DER FORSVINDER I 2019
Plastic er et problematisk og upopulært materiale, og kunstige produkter vil vige pladsen for ægte materialer og håndværk, der holder i generationer. Vi bliver endnu mere bevidste om bæredygtighed, ægte materialer og kompromisløst håndværk.

Få den fulde oplevelse i en af vores butikker.