Archiproducts Design Award 2018

Multiform vinder international designpris - for anden gang i træk

For andet år i træk har Multiform vundet den prestigefulde internationale designpris, Archiproducts Design Award, for et eksklusivt snedkerkøkken i sortoxideret stål. Køkkenet blev bedømt sammen med 600 andre produkter af en jury, der består af 40 af verdens førende internationale arkitektfirmaer og designere.

Multiform vinder med et nyt snedkerkøkken, som juryen fremhæver for sit State of the Art in Design. Der er tale om et eksklusivt køkken i serien Form 45 i sortoxideret stål. Multiform vinder i køkkenkategorien i selskab med nogle af verdens mest kendte brands inden for luksuskøkkener.

Sidste år vandt Multiform også prisen med et køkkendesign i messing. Både det prisvindende køkken i år og sidste år er tegnet af Henrik Witt, der er designchef hos Multiform. Han siger: ”Det er en stor hæder at vinde den internationale designpris to år i træk. Prisen betyder meget for os, fordi den markerer, at vi befinder os i en international klasse af eksklusive brands inden for køkkendesign, og det får mange nye kunder og arkitekter til at kigge interesseret vores vej. Prisen sidste år har givet os masser af henvendelser fra ind- og udland, og flere vil givet følge nu.”

Henrik Witt fortsætter: ”Køkkenet i sortoxideret stål har jeg designet i naturlig fortsættelse af den fine og blanke messingoverflade, som gav os førstepladsen sidste år. Det særlige ved det sortoxiderede stålkøkken i Form 45-serien er, at det er mere råt i udtrykket og designet, så køkkenøen kommer til at stå som en monolit – et arkitektonisk designelement skåret ud af et stykke sortoxideret stål. Den sortoxiderede ståloverflade har et overraskende farvespil i det sort/brune stål, som matcher naturmaterialer som marmor, granit og træ.”

”Hos Multiform vil vi lave det, som er svært, og hvor det blotte øje kan se, at vi har gjort os umage ud over det sædvanlige. Vi ønsker at bruge ærlige og ægte materialer, og vi springer aldrig over, hvor gærdet er lavest. Tværtimod. Det handler om design og æstetik,” siger Henrik Witt.

Multiforms Form 45 serie er blevet en ny klassiker inden for køkkener. Serien har det, som et Multiform-køkken skal have: Materialer af højeste kvalitet, fornemt håndværk, tidløst design og rene linjer. Multiform oplever – både i Danmark og uden for landets grænser – at efterspørgslen stiger efter snedkerkøkkener i særlige materialer som fx sortoxideret stål.

Hos Multiform vil vi skabe rum med spændende og tidløse materialer som har wauw-effekt ved første blik og samtidig holder i generationer. Vi stræber efter kvalitet i særklasse og håndværksmæssige løsninger, der er en ren kærlighedserklæring til materialerne, og ikke mindst de mennesker, der skal leve i det,