Midt i domkirkekvarteret ligger den fredede ejendom fra 1798 med stukdetaljer, historiske signaturer og klassisk møbeldesign.

Ejendommen havde i 50 år været indrettet til kontorer, og det krævede fire års restaurering at skabe de klassiske rammer for en moderne familie. Familien har indrettet sig med et specialdesignet Form 2 snedkerkøkken og ikoniske, danske møbelklassikere, der skaber en næsten minimalistisk enkelhed og kontrast til husets originale detaljer.

De rene linjer i køkkenet – kombineret med materialer som Carrara-marmor og messing – understreger den kompromisløshed, som kendetegner et Multiform snedkerkøkken.

Et specialdesignet Form 2 snedkerkøkken fra Multiform og ikoniske, danske møbelklassikere skaber en næsten minimalistisk enkelhed og kontrast til ejendommens originale detaljer.

Tre køkkener

I kælderen har husets originale brændekomfur fået en moderne kontrast i form af en sort køkkenø. I stueetagen er køkkenet flyttet ind i den ene af de fire en-suite stuer – midt mellem spisestuen og grovkøkkenet. I begge køkkener er der anvendt lyse farver og en gennemgående brug af materialer og overflader for at skabe sammenhæng i indretningen.

Danske møbelklassikere understreger den ultra-minimalistiske stil i den fredede ejendom.
“Jeg er ultra-minimalist, og køkkenets rene linjer og klassiske materialer giver sammen med danske møbelklassikere præcis den kant til husets originale detaljer, som jeg ønskede.”

Claus A. Christensen

I grovkøkkenet udnyttes den totale højde på 4,2 meter med skabe, der er bygget på mål af snedkerne hos Multiform. De hvide underskabe i designserien Form 6 har bordplader i Carrara-marmor, og de klassiske Tara armaturer fra Dornbracht er en elegant og tidløs løsning til både koldt, varmt og kogende vand.

Den fredede ejendom er indrettet med danske møbelklassikere fra Finn Juhl og Arne Jacobsen.