Håndlavede skuffer

Det gør mig stolt at lave skuffer i en håndværksmæssig kvalitet, som jeg ved, at kunderne glæder sig over hver dag i mange år.

Alle Multiforms køkkenskuffer håndlaves efter klassiske snedkerprincipper på værkstedet i Kibæk – i en kompromisløs kvalitet og med stor kærlighed til håndværket og materialerne. Multiforms snedkere udfræser såkaldte svalehaler i hver ende af de massive skuffesider, så siderne kan samles præcist med stærke og smukke samlinger, der føles silkebløde under fingerspidserne.

Jeg håndsorterer altid træet, før jeg laver en skuffe. Det handler både om farver og om, hvordan det enkelte stykke træ opfører sig.

Håndlavet luksus
i din hverdag

Ahorn har traditionelt været det mest brugte materiale til køkkenskuffer, fordi det ikke afgiver smag til de fødevarer, du opbevarer i skufferne.

Træet til Multiforms køkkenskuffer kommer fra et lille, familiedrevet savværk i Østrig og bliver udelukkende skovet i Europa. For at få den lyseste farve og mest ensartede struktur bliver ahorntræet kun skovet få uger om året, efter en periode med længere tids frost.

Gennem tre generationer har savværket leveret materialer og håndværk i allerhøjeste kvalitet, og deres glæde og stolthed er ikke til at tage fejl af.

Når savværkets traditionelle metoder møder en moderne produktion, opstår der helt unikke muligheder for at skabe ægte kvalitet.

Som en nyhed fås Multiforms håndlavede skuffer nu også i eg og sortbejdset eg i samme enkle, klassiske formsprog og samme kompromisløse kvalitet.

Skuffebunden laves i 3 mm pastelgrå eller sort kompaktlaminat, som er fastgjort i en not i skuffesiderne. Mere solidt bliver det næppe.

Træ
Når jeg udvælger finér, går det fra den mørkeste nuance til venstre over mod den lyse. Det er min signatur.
Günther Wesemann,
Multiforms finérspecialist

Glæden ligger i
de fuldendte detaljer

Vores specialister udvælger kun den finér, der passer præcist til dit køkken. Det giver det enkelte køkken et personligt og særligt præg - håndværkerens passion bygges ind i dit køkken. Du får et unikt finérbillede og individuelt udtryk, som kun er dit.

For os tæller hver eneste detalje. Et Multiform køkken er håndlavet efter traditionelle principper og med forståelse for, hvordan de enkelte materialer anvendes bedst muligt. Resultatet er kompromisløs kvalitet og et kvalitetskøkken i særklasse.

Vores finérspecialister arbejder både med klassisk kvartskåret finer og planskåret finer med gennemgående åretegning.

Når vi laver designklassikeren, Form 1 skaber vi det smukke, ensartede udtryk ved at lægge den allerfineste finérkvalitet uden på det massive træ. En detalje, der stiller ultimative krav til håndværket og den nøje udvalgte, kvartskårne finer.

Multiform kan, som en af de få danske køkkenproducenter, levere dit køkken med planskåret finer med en smuk, sammenhængende åretegning.

Som en ekstra service gemmer Multiform et ekstra lag finér i minimum et år, hvis der skulle ske en skade på fx en skuffe. På den måde kan vi genskabe et helt identisk finérbillede på en ny låge, hvis uheldet skulle være ude.

Håndværk

Danish traditions
World class execution

Book møde
Find butik

Find en Multiform-butik nær dig