Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website, indsamles der relevante oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes i din webbrowser på din enhed (PC, bærbar computer, tablet, mobil mv.). Formålet er at genkende din enhed, huske indstillinger, lave trafikmålinger, udføre statistik og målrette indhold og annoncer. En cookie kan indeholde tekst, tal eller dato, men ingen personlige oplysninger, og kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Cookies fra tredjeparter

Websitet bruger Google Analytics, som er en webanalyse-tjeneste fra Google. Google Analytics bruger cookies til at hjælpe med at analysere brugeres adfærd på sitet og til at lave statistik. Vi bruger denne statistik til at forbedre brugervenligheden på websitet.

På websitet sættes også cookies fra Google. Disse cookies bruges til at målrette annoncer mod dig baseret på, hvad der vurderes mest relevant ud fra indholdet på de sider, du besøger og har besøgt tidligere. Bemærk at denne målretning sker på andre sider udover dette website.

Cookies fra Google Adwords giver mulighed for at følge effekten af annoncer, der vises på Google i forbindelse med søgninger. Vi ønsker kun at vise relevante annoncer ifm. søgninger, og vha. cookies kan man følge, om brugeren har fundet frem til den ønskede side, produkt eller information.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der, i et eller andet omfang, kan henføres til dig. Når du benytter visse services og indhold fra vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker, hvis du booker et møde, tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser og registrerer dig som bruger eller abonnent.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, e-mail og telefonnummer. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til nyhedsbreve og mødebooking.

Personoplysninger ved tilmelding til nyhedsbreve

Vi sender kun nyhedsbreve til modtagere, som selv har valgt det og registreret sig. Hvis du har modtaget vores nyhedsbrev uden at have givet os din accept, kan det skyldes, at en person, som du kender, har videresendt nyhedsbrevet til dig. Vi gemmer dine oplysninger i en database på en beskyttet server. Det er kun Multiforms webansvarlige i samarbejde med en ekstern samarbejdspartner, der har adgang til dine oplysninger. Vi garanterer, at vi ikke videregiver eller sælger din e-mail adresse eller andre persondata til andre virksomheder. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet i et link nederst i mailen.

Personoplysninger ved mødebooking

Hvis du booker en mødeaftale på websitet, bliver dine oplysninger videregivet til den Multiform butik, du har valgt. Når mødet er registreret, bliver de personlige oplysninger slettet fra websitet. Men oplysningerne forbliver i en anonymiseret form til efterfølgende statistik brug.

Personoplysninger ved event

I forbindelse med fx events i Multiforms butikker har vi lejlighedsvis fotografer, der tager situationsbilleder til digitalt brug på Multiforms platforme. Billederne er udelukkende tilgængelige for Multiforms ledelse og slettes efter max 5 år.

Sikkerhed

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med meget begrænset adgang. Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Personoplysningerne bruges først og fremmest til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med, fx fremsende et nyhedsbrev. Derudover bruges oplysningerne til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil være mest relevante for dig. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang, disse oplysninger er kendt. Du kan se, hvilke tredjeparter der er tale om i afsnittet om ”Cookies fra tredjeparter” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncer og statistik.

Vi benytter herudover enkelte tredjeparter til opbevaring (hosting firma) og behandling af data (IProspect). Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager


Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@multiform.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
Multiform A/S
Østerbro 13
DK-6933 Kibæk
info@multiform.dk