$$$

Et snedkerkøkken er en langsigtet investering, og derfor designer vi rum og ikke kun køkkener.

Indretningsarkitekterne Jannie Kjær og Bettina Mortensen slog den 1. november dørene op til et nybygget Multiform showroom på Vestre Bådehavn i Aalborg. Nordjyder med forkærlighed for snedkerkøkkener i tidløst design vil her kunne få alle deres ønsker opfyldt. "For os er indretning og rådgivning en passion, og målet er at hjælpe dig med at skabe smukke og funktionelle leverum, som er i harmoni med dit hjem, dit liv og din smag. Indretninger hvor æstetik og praktik er i perfekt balance", siger Jannie Kjær og Bettina Mortensen.

Referencer

Lidt udenfor Skørping ligger en mindre landsby omgivet af marker og gamle gårde, der i 1970'erne fik selskab af et parcelhuskvarter. De fleste af parcelhusene ligner, her 40-50 år senere, sig selv, men ét af dem skiller sig ud fra mængden. Morten Nielsen købte for tre år siden sin mormor og morfars hus og forandrede det tidstypiske parcelhus til en moderne og funktionel bolig.

Jannie Kjær fra Multiform Aalborg har hjulpet Morten med at indrette køkken, to badeværelser og bryggers i en mørk og maskulin stil med det ikoniske Form 1 design i røget eg kombineret med sort Fenix.

Udvalgte snedkerkøkkener med udstillingsrabat

Customer reviews:
4/ 5stars
Rated 4.5/5 based on 100 customer reviews
itemprop="image"

Form 6 udstillingsbad

Form 6 udstillingsbad i farven Kit med massive håndlavede egetræsskuffer og 12 mm Corian bordplade med isvejst specialvask.

Armatur er ikke medregnet i prisen

Spar 40%
Før
Nu 35.000,-DKK
Customer reviews:
4/ 5stars
Rated 4.5/5 based on 100 customer reviews
itemprop="image"

Form 6 udstillingsbad

Før
Kit, malet glans 25
Nu 35.000,-DKK

Find en butik nær dig