Ud fra en vision om at køkkenet skal være et smukt møbel i rummet, designer vi snedkerkøkkener med en perfekt balance mellem æstetik og funktion. Vi viser dig 10 håndlavede løsninger, der giver orden i dine køkkenskuffer.

Håndlavet Multiform skuffeindretning i massiv eg til dine køkkenskuffer

De håndlavede skuffer med klassiske svalehalezinkede samlinger fremstilles i ahorn, eg eller sortbejdset eg med bund i enten pastelgrå eller sort.

Den øverste skuffe i Form 2 snedkerkøkkenet med tre lige store fronter er indrettet med to lave køkkenskuffer. Den ene rummer de mindre ting som muffinsforme og skeer, og den anden har lange rum med plads til kagerulle og bagepapir.

Indret dine køkkenskuffer med lange rum og få plads til kagerulle og bagepapir

Køkkenskuffen med kryds-inddeling skaber mindre rum, der gør det let at skabe overblik over gryder eller opbevaringsglas med pasta, pizza-mel og plantebaserede proteinprodukter. Gummimåtten fås i grå og sort og sikrer, at tingene bliver stående og ikke glider rundt i skuffen.

Opdel køkkenskufferne i mindre rum og få styr på gryder og kolonialvarer

Du bruger køkkenvasken, hver gang du skræller og snitter frugt og grøntsager. Derfor er det praktisk med en køkkenskuffe med knive, rene klude og viskestykker i nærheden af vasken. Med inddeling af skuffen og en kniv-indsats kan du let organisere indholdet.

En praktisk løsning til skuffen tæt på køkkenvasken

Hver eneste køkkenskuffe kan indrettes præcis som du ønsker, og det betyder, at du også kan vælge en løsning, hvor der er lange rum nederst og en skuffe uden indretning øverst. Det giver plads til at opbevare fx skærebrætter og andre større ting i skuffen.

Håndlavede køkkenskuffer i sort eg

Håndlavet skuffeindretning

Form 45 køkkenøen fremstår som en monolit skåret ud af ét stort stykke træ. Det minimalistiske design understreges af de to lige store fronter. Bag det æstetiske ydre gemmer der sig masser af funktionelle indretningsløsninger.

Vi håndlaver skuffeindretninger til dine skuffer, og vi kan naturligvis lave dem, som du ønsker, så de passer præcist til det, du gerne vil have i skufferne. Bemærk detaljen med den løse bakke i skuffen. Her kan du fx opbevare dine krydderier og stille bakken ved siden af kogetoppen, når du skal lave mad. Så har du alt du behøver – lige ved hånden.

Ekstra dybe skuffer

Multiform håndlaver alle køkkenskuffer på ægte snedkermanér på snedkeriet i Kibæk. Ahorntræet til de håndlavede skuffer kommer fra et lille familiedrevet savværk i Østrig og bliver udelukkende skovet i europæiske skove. For at få den lyseste farve og mest ensartede struktur bliver træet til Multiforms skuffer kun skovet få uger om året, efter en periode med frost.

Ekstra dybe køkkenskuffer giver masser af opbevaringsplads i dit køkken

De ekstra dybe skuffer giver masser af opbevaringsplads i dit køkken. Skuffebunden er lavet af 3 mm kompaktlaminat, der er modstandsdygtig overfor ridser, og er fastgjort i en not i skuffesiderne. Det er en stærk og smuk løsning, der holder i generationer.

Til borddækningen

Hvis du har en køkkenø, er det praktisk at samle de ting, du bruger til borddækning på den side, der vender mod spisebordet. Her er porcelæn og duge samlet i et 100 cm bredt skab med tre bakker på udtræk. Det giver et hurtigt og nemt overblik, når du skal dække bord.

Affaldssortering

6 ud af 10 vil gerne sortere mere affald, og om to år skal alle EU-lande tage sig af og indsamle madaffald. Det er baggrunden for, at Multiform nu har udviklet en række miljøvenlige affaldssystemer til køkkenet, hvor der kan sorteres op til 10 forskellige typer affald.

Multiform har udviklet en række affaldssorteringssystemer til dine køkkenskuffer