Moments of Luxury

Kærligheden til
det unikke håndværk

Perfekt sammenhæng i hele dit hjem

Den unikke kombination af ideel funktion og tidløs æstetik findes ikke kun i designløsninger til dit køkken. Endda langt fra. Multiform tilbyder elegante kvalitetsløsninger til hele dit hjem og gør det muligt at skabe en sammenhængende stil og helt nye rumfornemmelser. Alle elementer speciallaves til dig. Du kan kombinere farver, materialer og træsorter, så du opnår et udtryk, der passer perfekt til dine ønsker og behov. Med Multiform får du muligheden for at forandre dit hjem på en måde, du ikke troede var mulig.

Kompromisløs
kvalitet

  Burned Ebano

  Type
  Wood
  Color
  Brun/sort

  Burned Ebano er en designet finer, og kommer dermed ikke fra ét særligt træ. En designet finer er en skræddersyet finerplade, som bliver bygget op i lag af finer. De mange lag træfiner i forskellige tykkelser danner bølger og skaber åretegningen. Giv køkkenet kant med denne smukke finer, der er lakeret med polyurethanlak og gummilak.

  Origin
  Specifications

  Kit

  Type
  Paint
  Color
  Kit

  Som de eneste forsegler vi alle overflader på låger, skuffer og frisider med polyuretanlak. Det gør vores kanter og fronter usædvanlig slidstærke og lysægte. De bliver også modståelige over for sorte overfladeridser fra fx bæltespænder og bukseknapper. Slidstyrken er særlig vigtig, hvis dit køkken har gribelister på fronterne som fx Form 6.

  Origin
  Specifications

  Polarhvid

  Type
  Paint
  Color
  Polarhvid

  Malet med polyesterlak.

  Origin
  Specifications

  Rustik eg

  Type
  Wood
  Color
  Gråbrun

  Den rustikke egefiner er indfarvet, så den får en gennemfarvet grå nuance. De rustikke revner og knaster håndfyldes med en sort fuge, der understreger det rustikke og maskuline udtryk.

  Origin
  Specifications

  Røget eg

  Type
  Wood
  Color
  Mørk brun

  Lågerne i røget eg fremstilles efter den originale metode, hvor det europæiske egetræ under tørringsprocessen tilsættes ammoniak, som får træet til at skifte farve. Det giver lågerne en gennemfarvet smuk, mørk farve, der changerer fra mørk brun til næsten sort. Lakeres med polyurethanlak og afslutningsvis gummilak, der giver et smukt olieret udtryk.

  Origin
  europe
  Specifications

  Sortbejdset eg

  Type
  Wood
  Color
  Sort

  Denne majestætiske træsort giver dit køkken et karakterfyldt og stærkt udtryk. Den sortbejdsede overflade har synlige åretegninger og er overfladebehandlet med polyurethanlak for at sikre den optimale slidstyrke.

  Origin
  europe
  Specifications

   Specifications

   Designer
   .
   Materialer
   Sortbejdset eg, røget eg, cracked oak, burned ebano, malet polarhvid, malet højglans og malet glans 25.
   Veneer
   Kvartskåret
   Produceret i
   Denmark
   Om

   Med Form 6 viderefører vi de stolte traditioner for at forene solidt snedkerhåndværk med moderne design. Vi hylder den smukke asymmetri og legen med brudte linjer i køkkenet.

   Designed in 2009

   Find butik